Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

Szparagi ugotować w słonej i lekko posłodzonej wodzie. Odsączyć i pokroić na niewielkie kawałki. Foremki (np. takie do babeczek lub ciatek) wysmarować masłem, na dno wpić jajko (tak aby nie rozlało się żółtko) podpiec aż białko się zetnie, ułożyć szparagi posypać bułką tartą zmieszaną  z parmezanem. i ułożyć wiórki z masła zapiekać aż rozpuści się ser. Podawać gorące.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: