Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

Oczyszczamy szparagi i lekko związujemy w pęczek. Wkładamy do garnka z gotującą się wodą główkami w górę. Gotujemy ok. 10 minut. Wyjmujemy szparagi i owijamy je szynką parmeńską, którą wcześniej smarujemy od wewnątrz serem topionym. Przekładamy do naczynia żaroodpornego posmarowanego oliwą i pieczemy przez 10 minut w ok. 200 stopniach.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: