Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 100 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Filety umyć, osuszyć, lekko rozbić tłuczkiem. Oprószyć z obu stron solą i pieprzem. 
2.Jajka roztrzepać. Mięso obtoczyć w jajku, a następnie w tartej bułce. 
3.Rozgrzać na patelni olej,  ułożyć sznycle, usmażyć z jednej strony i odwrócić. 
4.Na każdej porcji położyć plasterek szynki, na to plasterek sera. Sznycle przykryć i dosmażyć.

Najnowsze komentarze