Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 50PLN

  • pół opakowania spaghetti
  • opakowanie mrożonego szpinaku
  • 10 dag rokpoluSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon BrieValbon BrieValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiValbon Camembert z ziołamiValbon Camembert z ziołamiŻyczymy smacznego!
  • 3/4 szklanki śmietany 18-proc.
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 koktajlowych pomidorków do dekoracji

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • pół opakowania spaghetti
  • opakowanie mrożonego szpinaku
  • 10 dag rokpoluSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon BrieValbon BrieValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiValbon Camembert z ziołamiValbon Camembert z ziołamiŻyczymy smacznego!
  • 3/4 szklanki śmietany 18-proc.
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 koktajlowych pomidorków do dekoracji

Sposób przygotowania:

1.Rozmrożony szpinak przełożyć na patelnię  i dusić  dodając przeciśnięty przez praskę  czosnek i pokruszony ser rokpol. Kiedy ser się  rozpuści dodać śmietanę. Spróbować, czy szpinak jest dość słony. Jeśli nie - posolić do smaku.
2.Ugotować makaron, odcedzić, połączyć  ze szpinakiem i dokładnie wymieszać. Na makaronie ułożyć poprzekrawane na połówki koktajlowe pomidorki.

Najnowsze komentarze