Mamy już 5212 przepisy

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 30 PLN


Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Sposób przygotowania:

Łodygi selerowe pokroić na kawałki długości 3 - 6 cm. Masło rozpuścić, włożyć kawałki selera, przykryć pokrywą i dusić 10 minut na niewielkim ogniu, po czym wlać rosół i gotować dalsze 15 minut. Serki topione pokroić na drobne kawałki, dodać do nich śmietanę, wymieszać i wlać do duszonych selerów. Doprawić potrawę solą i pieprzem. Gotować, aż selery staną się zupełnie miękkie.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: