Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 30 PLN

  • pół melona o zielonym miąższu
  • pół melona o żółtym miąższu
  • 30 dag sera RokpolSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon RougeValbon RougeValbon Brie z ziołamiValbon Brie z ziołamiValbon BrieValbon BrieŻyczymy smacznego!
  • 3 łyżki oliwy
  • szczypta świeżo mielonego białego pieprzu

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • pół melona o zielonym miąższu
  • pół melona o żółtym miąższu
  • 30 dag sera RokpolSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon RougeValbon RougeValbon Brie z ziołamiValbon Brie z ziołamiValbon BrieValbon BrieŻyczymy smacznego!
  • 3 łyżki oliwy
  • szczypta świeżo mielonego białego pieprzu

Sposób przygotowania:

1.Melony obrać ze skórki, usunąć pestki, miąższ pokroić w kostkę wielkości ok.2cm.
2.Rokpol pokroić w kostkę  o boku mniejszym niż kostka melona.
3.Wymieszać wszystkie składniki, polać oliwą, posypać  mielonym pieprzem, lekko wymieszać i umieścić w lodówce na 30 minut.Podawać w pucharkach.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: