Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

  • puszka konserwowej czerwonej fasoli
  • 4 kromki razowego chleba
  • 2 szklanki startego na tarce o dużych oczkach żółtego seraSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty GoudaSer żółty GoudaSer żółty MaasdamerSer żółty MaasdamerSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego!
  • 4 ząbki czosnku
  • 3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki oleju

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • puszka konserwowej czerwonej fasoli
  • 4 kromki razowego chleba
  • 2 szklanki startego na tarce o dużych oczkach żółtego seraSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty GoudaSer żółty GoudaSer żółty MaasdamerSer żółty MaasdamerSer żółty TylżyckiSer żółty TylżyckiŻyczymy smacznego!
  • 4 ząbki czosnku
  • 3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki oleju

Sposób przygotowania:

1.Fasolę odcedzić i przepłukać  przegotowaną chłodną wodą, starannie odsączyć.
2.Razowiec pokroić w kostkę i podsmażyć na rozgrzanym oleju na chrupko.
3.Wymieszać odsączoną  fasolę, kostki razowca i starty ser, dodać majonez i przeciśnięty przez praskę czosnek .Jeszcze raz dokładnie wymieszać. Podawać od razu.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: