Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słodko

  • na słono

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Ugotować makaron al dente w osolonej wodzie.
2.Marchewkę i selera po umyciu zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Cebulę posiekać drobno.
3.Rozkłócić jajka, dodać osączony makaron, posiekane warzywa i przyprawy do smaku. Zamieszać . Wlać na patelnię z rozgrzanym olejem. Smażyć z obu stron na małym ogniu.
4.Ementaler zetrzeć na tarce z dużymi oczkami i posypać z wierzchu gorący placek. Ozdobić kroplą keczupu.

Najnowsze komentarze