Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • bardzo pikantne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Zdjąć skórę z makreli, oddzielić od kręgosłupa mięso starając się  usunąć ości, także te ukryte w mięsie. Widelcem rozdrobnić  rybę .
2.Połączyć rozdrobnioną rybę, starty ser, keczup, majonez, dodać koperek, wymieszać, doprawić pastę  pieprzem .
Podać pastę  w miseczce lub rozsmarowaną  na grzankach z bułki albo na krakersach.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: