Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

Udusić szpinak z odrobina masła. Cebulkę posiekać drobno i wraz z zmiażdżonym w soli czosnkiem smażyć na maśle przez trzy minuty. Dodać do szpinaku. Starty parmezan ( 5 – 6 łyżek) i pokruszony twaróg wrzucić do szpinaku, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku. Dokładnie zmiksować. Posmarowane dość grubo tą pastą grzanki ozdabiać pokruszonymi orzechami i listkami natki pietruszki.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: