Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 30 PLN

  • 4 czerwone papryki
  • łyżka oliwy
  • szczypta soli

Na farsz:

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • 4 czerwone papryki
  • łyżka oliwy
  • szczypta soli

Na farsz:

Sposób przygotowania:

1.Papryki poprzekrawać wzdłuż na połówki, posmarować oliwą  przy pomocy pędzelka, lekko posypać solą, piec pod grillem w piekarniku około 5 minut z każdej strony. Powinny się miejscami lekko zrumienić.
2.Fetę pokruszyć  widelcem, dodać posiekane drobno oliwki i bazylię. Wymieszać.
3.Ponakładać farsz w połówki papryk, posypać  siekaną  zieloną pietruszką.Podawać jako przekąskę.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: