Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Upieczone  mięso pokroić  w drobną kostkę, mozzarellę osączyć  z zalewy i pokroić w małą kostkę, pomidory obrać ze skórki i także pokroić w kostkę.
2.Wymieszać pokrojone mięso z pokrojonymi w kostkę pomidorami, mozzarellą i częścią  startego żółtego sera, doprawić solą, pieprzem i siekaną świeżą  lub suszoną bazylią.
3.Papryki poprzecinać wzdłuż na połówki, usunąć gniazda nasienne. Napełnić przygotowanym farszem, posypać pozostałym żółtym serem.
4.Nagrzać piekarnik do 180°C  i piec  paprykę 20 minut.

Najnowsze komentarze