Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słodko

  • na słono

  • < 50PLN

  • 1 opakowanie makaronu cannelloni
  • brokuły
  • opakowanie sera topionegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:biało-czerwonybiało-czerwonySer topiony CamembertSer topiony CamembertSer topiony Z szynkąSer topiony Z szynkąŻyczymy smacznego! Hochland Tercett
  • przyprawy do smaku (bazylia, oregano, słodka papryka, sól, pieprz)
  • śmietana kremówka (30%)

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • 1 opakowanie makaronu cannelloni
  • brokuły
  • opakowanie sera topionegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:biało-czerwonybiało-czerwonySer topiony CamembertSer topiony CamembertSer topiony Z szynkąSer topiony Z szynkąŻyczymy smacznego! Hochland Tercett
  • przyprawy do smaku (bazylia, oregano, słodka papryka, sól, pieprz)
  • śmietana kremówka (30%)

Sposób przygotowania:

Cannelloni podgotowujemy, ale tylko przez chwilę - tak, by nie było zupełnie twarde. Wyciągamy z wody i przekładamy na talerz. Dzielimy brokuły na różyczki i gotujemy. Kiedy będą już miękkie, wyciągamy z wody i miksujemy w blenderze razem z serkiem topionym oraz przyprawami. Nadziewamy cannelloni gotowym farszem i polewamy śmietanką tak, by przykryła wierzch makaronu. Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 25 minut.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze