Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 50PLN


Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Sposób przygotowania:

1.Filety usmażyć na oliwie zmieszanej z masłem.

2.Żaroodporne nasmarować masłem i ułożyć w nim rybę.

3.Pieczarki po umyciu pokroić w plasterki i zrumienić na oliwie. Przykryć nimi rybę.

4.Cebule także pokroić w plasterki i zeszklić na oliwie. Ułożyć je na pieczarkach.

5.Śmietanę rozbełtać z jajkami, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprze. Polać wszystko a z wierzchu posypać startym ementalerem. Zapiekać w temperaturze 180 st. C aż ser się rozpłynie i będzie złocisty.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: