Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Makaron ugotować al dente, odcedzić.
2.Każdą parówkę przeciąć na 4 kawałki, każdy kawałek naciąć głęboko z obu końców na krzyż. Obsmażyć je na oleju.
3.Zdjąć parówki a na gorącą patelnię wrzucić mrożonkę, przyrządzić wg przepisu na opakowaniu.
4.Miękkie warzywa wymieszać na patelni z makaronem i parówkami, mocno podgrzać, doprawić według gustu ziołami prowansalskimi i pozostałymi przyprawami.
5.Przed podaniem posypać startym żółtym serem i polać keczupem.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze