Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

Zeszklić posiekany czosnek na maśle. Liście szpinaku umyć i osączyć. Wrzucić na patelnię i podsmażyć z czosnkiem. Dodać śmietanę, doprawić solą. gałką i pieprzem.

Ser zetrzeć i wrzucić na szpinak. Dusić aż się rozpuści. Naleśniki posmarować dość grubo farszem szpinakowo-serowym. Zwinąć w rulony. Smażyć na złoto na maśle. Podawać posypane resztą startego Pecorino.

Najnowsze komentarze