Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Kartofle obrać, umyć, pokroić na dość grube plasterki. Ugotować w posolonym wrzątku.
2.Cebulę posiekaną drobno zeszklić na maśle i dodać do ugotowanych kartofli. Delikatnie wymieszać.
3.Umyte rzodkiewki posiekać drobno i wymieszać z serkiem oraz śmietaną. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
4.Porcje kartofli rozłożone na talerzach posypać z wierzchu drobno posiekanym koperkiem i polać dipem rzodkiewkowym.

Poznaj ser użyty w przepisie:

[ser]Twaróg[/ser]

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: