Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Masło roztopić w naczyniu do fondue, dodać posiekany czosnek wymieszany z solą.
2.Ser zetrzeć na tarce, wsypać do naczynia, wlać śmietankę. Podgrzewać.
3.Do roztopionego sera dodać żółtka, wymieszać. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wlać wiśniówkę, zagotować i trzymać na ogniu jeszcze 5 minut.
4.Bułkę pokroić na kawałeczki, nadziewać na widelec i zanurzać w masie serowej.
Uwaga! Łatwo się poparzyć gorącym serem!

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: