Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • bardzo pikantne

  • na słodko

  • na słono

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Poukładać plastry fety na wysmarowanym oliwą półmisku.
2.Na plastrach sera poukładać  po plasterku pomidora, po pierścionku cebuli i po krążku czerwonej lub zielonej papryki.
3.Papryczkę oczyścić usuwając gniazdo nasienne, posiekać drobno i posypać potrawę po wierzchu. Można skropić odrobiną oliwy.
4.Nagrzać piekarnik do temperatury 180°C i zapiekać potrawę około 15 minut.

Najnowsze komentarze