Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Poodkrawać trzonki pieczarek, posiekać je drobno.
2.Posiekać drobno cebulę i podsmażyć na oleju, dodać do niej posiekane pieczarki, jajko, sól, pieprz oraz siekaną zieloną pietruszkę oraz starty ser. Dokładnie wymieszać.
3.Farszem wypełnić kapelusze pieczarek. Panierować je w rozbitych jajkach, obtaczać w tartej bułce i smażyć na oleju, który po podsmażeniu pieczarek usunąć  a na jego miejsce podłożyć masło i dosmażyć  grzyby na mniejszym ogniu. Podawać gorące.

Najnowsze komentarze