Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis

Przepis De'volaile z ziołowym serkiem topionym

Dodany , autor catcherine

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • < 30 PLN

Składniki:

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Składniki:

Sposób przygotowania:

Filety porcjujemy na kawałki rozbijamy, a następnie umieszczamy ser w zalezności od wielkości. Może być to połowa dużego serka na duży kawalek fileta lub dwa trójkąciki jeśli są to małe kawałki. Nakładamy w zależności od możliwości zmieszczenia - im wiecej tym lepiej następnie zawijamy, panierujemy w mące, jajku i bułce i opiekamy z każdej strony na oleju. Podane na gorąco smakują równie wyśmienicie jak i na zimno z lodówki. Można róznież na zimno pokroić w krążki dla dzieci ma wyśmienite kółeczka.
Edytuj przepis

Poznaj ser użyty w przepisie:

[ser]Sery topione Hochland[/ser]
Sery topione w plasterkach; idealne na kanapkę oraz dań na ciepło. Dostępne są w wielu pysznych wariantach: Gouda, Emmentaler, Tost, Cheddar, Z szynką, ze szczypiorkiem, Z papryką, Z pieczarkami, Maasdamer, Fit Gouda, Z boczkiem i chrzanem.

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: