Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis

Przepis Danie francuskie

Dodany , autor anula250

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 50PLN

  • 1 opakowanie makaronu rurki
  • 1 opakowanie szpinaku
  • 20 dag sera pleśniowegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon BleuValbon BleuValbon Camembert oryginalny Valbon Camembert oryginalny Valbon Brie oryginalnyValbon Brie oryginalnyŻyczymy smacznego!
  • 20 dag pieczarek
  • seler naciowy
  • 5 oliwek zielonych
  • 5 oliwek czarnych
  • cebula
  • śmietana
  • sól, pieprz
  • oliwa

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • 1 opakowanie makaronu rurki
  • 1 opakowanie szpinaku
  • 20 dag sera pleśniowegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon BleuValbon BleuValbon Camembert oryginalny Valbon Camembert oryginalny Valbon Brie oryginalnyValbon Brie oryginalnyŻyczymy smacznego!
  • 20 dag pieczarek
  • seler naciowy
  • 5 oliwek zielonych
  • 5 oliwek czarnych
  • cebula
  • śmietana
  • sól, pieprz
  • oliwa

Sposób przygotowania:

Do ugotowanego makaronu dodajemy podsmażoną cebulę ze szpinakiem, podsmażone pieczarki, sparzony seler naciowy i pokrojone oliwki, doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy ser pleśniowy i śmietanę. Całość chwilkę podgrzewamy.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze