Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • < 30 PLN

  • bułki do hamburgerów- 4 sztuki
  • cebula- 0,5 sztuki
  • bułka czerstwa- 0,5 sztuki
  • bułka tarta- 0,33 szklanki
  • plastry sera żółtegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty PodlaskiSer żółty PodlaskiSer żółty TrioSer żółty TrioSer żółty Gouda WędzonaSer żółty Gouda WędzonaŻyczymy smacznego!- 4 sztuki
  • ogórek kiszony- 1 sztuka
  • ketchup- 4 łyżki
  • musztarda- 2 łyżki

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • bułki do hamburgerów- 4 sztuki
  • cebula- 0,5 sztuki
  • bułka czerstwa- 0,5 sztuki
  • bułka tarta- 0,33 szklanki
  • plastry sera żółtegoSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Ser żółty PodlaskiSer żółty PodlaskiSer żółty TrioSer żółty TrioSer żółty Gouda WędzonaSer żółty Gouda WędzonaŻyczymy smacznego!- 4 sztuki
  • ogórek kiszony- 1 sztuka
  • ketchup- 4 łyżki
  • musztarda- 2 łyżki

Sposób przygotowania:

Mięso mieszamy z namoczoną i następnie odciśniętą połową bułki oraz drobno pokrojoną cebulką. Formujemy płaskie, okrągłe kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na patelni. Gdy już się przyrumienią, wkładamy każdy do bułki do hamburgerów, na kotlet kładziemy ser, ogórek kiszony i polewamy ketchupem. Wstawiamy do piekarnika, żeby ser się rozpuścił, a bułki podgrzały.
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: