Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis

Przepis Camembert i Roquefort na krakersach z winogronami

Dodany , autor Babciagramolka

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 30 PLN

  • 12 średniej wielkości słonych krakersów
  • 6 kawałków ( trójkącików ) sera CamembertSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon DeliceValbon DeliceValbon Camembert oryginalny Valbon Camembert oryginalny Valbon Brie oryginalnyValbon Brie oryginalnyŻyczymy smacznego! ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )
  • 6 kawałków ( trójkącików ) sera RoquefortSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z ziołamiValbon Brie z ziołamiValbon RougeValbon RougeŻyczymy smacznego! ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )
  • 6 winogron ciemnych
  • 6 winogron zielonych
  • masło do posmarowania krakersów

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

  • 12 średniej wielkości słonych krakersów
  • 6 kawałków ( trójkącików ) sera CamembertSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon DeliceValbon DeliceValbon Camembert oryginalny Valbon Camembert oryginalny Valbon Brie oryginalnyValbon Brie oryginalnyŻyczymy smacznego! ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )
  • 6 kawałków ( trójkącików ) sera RoquefortSeromaniacy wiedzą, co dobreDo przepisu najlepiej wybierz:Valbon Brie z oliwkamiValbon Brie z oliwkamiValbon Brie z ziołamiValbon Brie z ziołamiValbon RougeValbon RougeŻyczymy smacznego! ( takiej wielkości by się mieściły na krakersach )
  • 6 winogron ciemnych
  • 6 winogron zielonych
  • masło do posmarowania krakersów

Sposób przygotowania:

Krakersy posmarować delikatnie masłem (tyle by ser położony na krakersie przyklejał się do niego). Na każdego krakersa położyć trójkącik sera. Obok położyć po 2 połówki ciemnego i połówkę zielonego winogrona (ciemne przy serze Roquefort, zielone przy serze Camembert).
Edytuj przepis

Najnowsze komentarze

Podobne przepisy: