Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 50PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Bułki  poprzekrawać na pół , wydrążyć miąższ.
2.Na maśle podsmażyć  mięso na silnym ogniu, dodać środki bułek, doprawić keczupem, sosem sojowym ,solą i pieprzem.
3.Nagrzać piekarnik do 180 °C i przez chwile opiec wydrążone bułki.
4.Nałożyć do każdej bułki po ćwierć plasterka żółtego sera i przygotowane mięso, wierzch okryć plasterkiem goudy.
5.Wstawić bułki do piekarnika, pod grillem zapiekać,aż stopi się ser.

Najnowsze komentarze