Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • na słono

  • < 50PLN


Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player


Sposób przygotowania:

1. Bagietkę przekroić wzdłuż i delikatnie wybrać cały miąższ, który należy zalać 1/3 szklanki mleka.
2. Wydrążoną bagietkę posmarować masłem i lekko podpiec w piekarniku.
3. Małą cebulę posiekać, trzy ząbki czosnku wycisnąć w prasce, tymianek pokruszyć, ser utrzeć, mięso kurczaka zmielić w maszynce.
3. Wszystkie składniki dokładnie zmieszać z namoczoną w mleku bułką, napełnić tą masą obie połówki bagietki. Zawinąć je w folię aluminiową i piec w temperaturze 170 st. C przez pół godziny.

Najnowsze komentarze