Mamy już 5217 przepisów

Poznaj przepisy dodane przez Seromaniaków. Możesz dobrać przepis na danie ze składników, które aktualnie masz w lodówce! Przepisy możesz też sortować według najczęściej odwiedzanych, ostatnio dodanych czy najlepiej ocenianych.

Dodaj przepis
  • łagodne

  • na słono

  • ostre

  • < 30 PLN

Oceń przepis

Składniki:

Get Adobe Flash player

Sposób przygotowania:

1.Umyte awokado przekroić na połówki i wbijając ostry nóż w pestkę – usunąć  ją. Łyżeczką wydrążyć  także nieco miąższu. Skropić  awokado  sokiem cytrynowym
2.Ogórka zetrzeć na grubej jarzynowej tarce, wymieszać z pokruszoną fetą, zieloną pietruszką, pokrojonymi na połówki koktajlowymi pomidorkami i miąższem awokado, doprawić  solą i pieprzem.
3.Farszem  warzywnym napełniać połówki awokado.

Najnowsze komentarze