Seromania / Forum wita!
| Autor | Treść posta |
|---|---|
MB
Liczba postów: 972 |
Post opublikowany 2008-08-28 12:08:09 Kiedy patrzę na ilość zarejestrowanych użytkowników i na ilość aktywnych forumowiczów, mam wrażenie, że te proporcje są jakieś niewłaściwe.
Zapraszam swoich znajomych do zapoznania się z ideą seromanii, ale jakoś nie widzę odzewu...:( Na forum udziela się tylko kilka osób. Myślę, że potrzeba nam nowych forumowiczów, żeby wnieśli w dyskusje swoje pomysły i dzielili się przemyśleniami. Ten wątek jest zaproszeniem dla nowych forumowiczów przez "starych bywalców". Przybywajcie nowi seromaniacy i piszcie, piszcie, piszcie! Tutaj możecie się z nami przywitać, przyjmiemy Was grzanką z serem, albo czym tam lubicie :)
|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
agnieszkap32
Liczba postów: 280 |
|
mango5
Liczba postów: 212 |
|
MB
|
mango5
|
mango5
Post opublikowany 2008-09-08 22:34:12 Okryjmy w sobie serową miłość, przygotujmy serowy zjazd, niech to będzie zjazd miłośników sera, jestem pewny,że firma Hochland zaakceptuje ten pomysł i pomoże nam zrobić ta akcję na dużą skale, tacy ludzie jak przemiłe moje koleżanki Lady44, agnieszka 32, MB są wyjątkowe, twórcze,a do tego Ja jako dowódca,albo sekretarz tej akcji zajmiemy się propagowaniem zdrowego stylu wśród młodych ludzi, pokażemy co nalezy jeść, jak dbać o siebie ,żeby być zdrową osobą, zjazd mozemy rozpocząć w Paryżu, wart, wystarczy w siedzibie firmie Hochland,żeby wszytsko przygotować i ustalić cele strategiczne spotkania, potem wyruszymy w Polskę, z przygotowaną akcją zdrowotną,ale i promocyjną marki Hochland, to jest czysty marketing dla firmy Hochland, okryjemy ich nową twarz.
|
MB
|
mango5
|
domin1
Liczba postów: 1 |
Post opublikowany 2008-09-14 15:11:22 Autor: mango5 Witamy serdecznie nowych serowych przyjaciół na forum, jestem tutaj największą serową osobowością, mam wielką wiedzę, doświadczenie, ejstem ojcem chrzestnym tego forum, proszę o celową i ciekawą dyskusję. Kto jak kto ale Ty to jestes jakis dziwny i chyba dzieki Tobie jest malo osob na forum
|
gosiaczeq89
Liczba postów: 4 |
Post opublikowany 2008-09-15 18:13:52 To nie od Was zależy czy jest dużo czy mało osób, ale od ludzi którym zależy tylko na nagrodach i żeby wygrać.
Taka jest prawda... ludzie się logują biorą udział a potem narka. Tylko nieliczni zostają i piszą na forach o swoich doświadczeniach i zamiłowaniach;) Pozdrawiam;)
|
batik74
Liczba postów: 349 |
|
mango5
Post opublikowany 2008-09-15 19:34:56 Bardzo mądre słowa moja poprzedniczka powiedziała, zostało tutaj kilka prawdziwych serowych miłośników forum, reszcie zależało tylko na nagrodach, nam zalezy na serowej pasji i radosci z udziału tego forum, więc odnoszę się do wypowiedzi tego chłopaka, to Ty musisz być dziwny, może brakuje Ci dobrego sera firmy Hochland.
|
batik74
|
agnieszkap32
Post opublikowany 2008-09-16 08:40:52 To niezbyt dobrze świadczy o gospodarzu, gdy zaprasza gości, a potem tylko poucza, poprawia i łaje:( To, czy jest miło zależy w dużej mierze od nas samych. I bardzo żałuję, że kilka osób opuściło forum, bo przyjemnie było rozmawiać z osobami o podobnych zainteresowaniach, smakach, czy poczuciu humoru:) I ie będę pokazywać palcem, kogo mam na myśli, gdy mówię o złym gospodarzu:(
|
agnieszkap32
|
gosiaczeq89
Post opublikowany 2008-09-16 11:17:03 Jeżeli czytam to forum to nawet nie ma czasami o czym pogadać bo niektórzy piszą bez sensu, żeby tylko pisać nic więcej.... Osoby które zalogowały się po raz pierwszy np ja.... nie mogą się dołączyć do rozmowy bo nie wiedzą o czym jest toczona rozmowa. Wszystko takie chaotyczne... Zamiast krytykować lub komentować innych znajdźcie wspólny język.... wtedy się dogadacie a to forum stanie się ciekawsze.. ;)
|
batik74
|
batik74
Post opublikowany 2008-09-16 13:26:36 Wiesz ja tez niedawno dołączyłam i poprostu pisałam na różne tematy.Wiadomo ze najlepiej gada sie gdy druga osoba w tym samym czasie jest przed komputerem.Ja obecnie jestem w domku nie pracuje, zajmuje sie malym smykiem dlatego wiem jak ciezko jest zarezerwowac sobie godzinke albo wiecej aby pogadac z kims.Forumowicze ktorzy pracuja, maja jeszcze mniej czasu dlatego jak mam jakies pytanie pisze, a gdy ktos zna odpowiedz odpowiada, gdy ma czas.
|
gosiaczeq89