Hochland Słucha / Gdzie kupujecie serki hohland?
| Autor | Treść posta |
|---|---|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
AnUcHnA17
Liczba postów: 3376 |
|
MB
Liczba postów: 972 |
|
qwerty
Liczba postów: 17 |
|
lady44
|
MB
|
lady44
|
MB
Post opublikowany 2008-08-24 14:03:21 "Sieć sklepów Netto rozwija się obecnie na terenie Polski pólnocno-zachodniej. Od Szczecina do Gdańska i na południe w linii Bydgoszcz, Poznań, Zielona Góra.
Ilość sklepów działających w Polsce: 145" To ze strony firmy. Może po prostu mieszkasz w innym, nieopanowanym przez tę sieć rejonie Polski? Ceny produktów Hochland w tej sieci sklepów są dla mnie bardzo ok.
|
agnieszkap32
Liczba postów: 280 |
|
lady44
Post opublikowany 2008-08-25 12:00:47 Autor: MB "Sieć sklepów Netto rozwija się obecnie na terenie Polski pólnocno-zachodniej. Od Szczecina do Gdańska i na południe w linii Bydgoszcz, Poznań, Zielona Góra. Ilość sklepów działających w Polsce: 145" To ze strony firmy. Może po prostu mieszkasz w innym, nieopanowanym przez tę sieć rejonie Polski? Ceny produktów Hochland w tej sieci sklepów są dla mnie bardzo ok. Ja jestem ze śląska, więc pewnie dlatego nie znam firmy:)
|
mango5
Liczba postów: 212 |
|
MB
|
agnieszkap32
Liczba postów: 280 |
|
mango5
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-28 11:19:24 W każdym sklepie osiedlowym są serki Hochland, tylko nie zawsze cała gama smaków, fajna sprawą byłaby akcja promocyjna w postaci serowych maskotekach dołączanych do serków, np. za zakupy powyżej 20zł, reklamówki serowe, taki żółty ser na reklamówce, by wyróżniał serowych maniaków, mam pełną głowę pomysłów, jeśli firma Hochland chce poznać moje pomysły, jak najbardziej jestem otwarty na współpracę,posiadam wyjątkową wiedze i doswidczenie w tych sprawach, na pewno zmieniłbym wiele może jakaś serowa rewolucja w promocji dałąby wiele dobrego.
|
MB
|
lady44
|
MB
Post opublikowany 2008-08-28 11:58:10 Z gadżetów reklamowych chciałabym mieć na lodówce duży magnes - kawałek żółtego sera. Takie magnesy mogłyby być zresztą różne - ser, szynka, ogórek, pieczarka, cebula, papryka, wszystko, do czego ser pasuje. Co Wy na to?
Najpierw duży ser - w środku, a potem naokoło niego różne dodatki :) Można by było zebrać ulubione, bo na opakowaniu byłby rysunek magnesu, który jest np.w środku pudełka.
|
mango5
|
lady44