Seromania / pożegnanie wakacji :(
| Autor | Treść posta |
|---|---|
julciaxxx
Liczba postów: 560 |
|
madzia2406
Liczba postów: 315 |
Post opublikowany 2009-08-28 12:12:43 Ja bardzo długo wyczekiwałam tych wakacji, ponieważ na samym początku ciekawiło mnie czy zdałam maturę. O ustnych już wiedziałam a na pisemne trzeba było czekać, a tu miłe zaskoczenie hehe bo zdałam :) , a więc zorbiłam kolejny krok do przodu i zapisałam się na studia;) dla mnie to kolejne wyzwanie! Poszłam do pierwszej w moim życiu pracy do Rossmanna, pracowałam tylko miesiąc, ale nauczyłam się kilku nowych przydatnych rzeczy, które posunęły moje umięjętności do przodu. No i nareszcie wyczekiwany wyjazd nad morze z moim Misiaczkiem na całe 10 dni ;) szok bo już dawno nie byliśmy tak długo na wakacjach:) na początku obawiałam się że we dwóch będzie jakoś tak nudnawo , ale mój Misaczek na każdy dzień zapanował wakacje;) od godziny do godziny mieliśmy jakieś zajęcie i było naprawdę cudownie, będe bardzo długo wspominać te wakacje z łzami w oczach że już się skończyły;/ a teraz już czuję powoli wrzesień , muszę zacząć kolejną pracę i wziąść się ostro do roboty na tych studiach, aby pozdwać te wszystkie egazminy mam nadziję że mi się uda i będzie oki, jedyny plus na tą jesień to taki że puszczają jakieś seriale w tv znowu;) bo jak zimno na dworze to co innego robić;p
|
julciaxxx
Post opublikowany 2009-08-28 14:37:29 ja też wspaniale wspominam te wakacje:)) zaraz na początku znalazłam świetną pracę, która pomogła mi zdobyć nowe doświadczenia :) następnie odwiedziłam Włochy z moim przyszłym narzeczonym no i to by było na tyle za jakiś tydzień znów wyjeżdżam do Stanów w odwiedziny do swojego brata i szwagierki oraz ich 2 letniej córeczki która jest moją chrześnicą :))) pobędę tam jakieś 2 tygodnie i znów wrócę do Polski aby rozpocząć staż w szpitalu (zobaczymy co z tego będzie) po tym stażu mam nadzieję, że będę świetnym lekarzem mam taką nadzieję :))
|
dorka
Liczba postów: 119 |
Post opublikowany 2009-08-28 17:57:16 Ja o swoich wakacjach pisałam już w innym wątku,więc pozwolę sobie ten mój post przekopiować tutaj :)
... wakacje były super!Początek lata trochę deszczowy,ale potem może być. Najpierw tydzień u rodzinki za granicą,potem kilka dni na Przystanku Woodstock - oj działo się ,działo!(i tu akcent serowy,bo nabrałam spory zapas serków i dobrze na tym wyszłam - zwłaszcza gdy nie było czasu na kupowanie jedzenia,a jeśli już to ogromne kolejki,więc zajadałam serki) Poza tym razem z przyjaciółmi udało się zorganizować jakieś ogniska,wypad na żagle,od czasu do czasu grillek ,fajnie było ale się ... skończyło,to już koniec wakacji...niestety.
|
madzia2406
Post opublikowany 2009-08-28 18:06:07 Nooo Julcia widzę , wakacje pełne przygód , ale jeszcze kolejne przygody czekają na Ciebie;) to nie taki aż koniec wakacji nie? A Dorka no też fajne wakacje, szkoda tylko że takieee krótkie nie? Masakra do następnego roku jeszcze troche i co my będziemy robić zimą?? :)
|
dorka
|
madzia2406
|
dorka
|
madzia2406
|
julciaxxx
Post opublikowany 2009-08-28 19:13:57 ja też oglądnęłabym BrzydUlę mają być bardzo ciekawe odcinki po wakacjach np. to że Ula z Markiem wyjadą z Warszawy w sprawach służbowych iiiii... Ulka dowie się o złych intencjach Marka i spotka swojego dawnego przyjaciela czy kolegę .... zwiastun na stronie BrzydUli zapraszam :))
|
madzia2406
|
julciaxxx
|
madzia2406
|
julciaxxx
|
madzia2406
|
julciaxxx
|
madzia2406
|
julciaxxx
Post opublikowany 2009-08-29 18:47:08 no tak aaa mam do Was małe pytanko kiedy zaczyna się rok szkolny czy ustawowo 1 września czy może już w poniedziałek 31 sierpnia mam taki problem ponieważ mojej koleżanki córeczka idzie pierwszy raz w tym roku do szkoły i nie wie kiedy ma iść :)))))) proszę o odp
|
slonce
Liczba postów: 5332 |
|
julciaxxx