Wasze sugestie - rozwój seromaniacy.pl / pogadalnia. o wszystkim i o niczym!
| Autor | Treść posta |
|---|---|
anula250
Liczba postów: 2868 |
|
slonce
Liczba postów: 5332 |
Post opublikowany 2011-06-17 10:20:58 Autor: anula250 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony ja dostał info w dzień podania wyników co mnie bardzo zaskoczyło... Wracasz do łask :))) Ja natomiast zostałam skazana na baty :))) hihihi raczej tak nie jest....
|
slonce
Post opublikowany 2011-06-17 10:22:54 Autor: anula250 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony Ta miseczka, rzeczywiście bardzo fajna :) takiej fikusnej jeszcze nie mam więc się przyda.... szkoda ,że nie ma wyników z bloczka można by się pocieszyć albo posmucić haha.... zaraz jadę do lekarza i trzeba sobie humor poprawić ....
|
jo65jo
Liczba postów: 9514 |
Post opublikowany 2011-06-18 23:26:45 Autor: slonce Autor: jo65jo wróciłam...bo znów odkryłam cos dziwnego: Dostałam powiadomienie o edycji porady, wchodzę a tam dodane zdjęcie...Izy, jakojedyne do tej porady, chociaż wcześniej porada zdjęcie miała (???), jako współautor porady dodanej w...GRUDNIU przez grosię jestem i ja, też pod grudniowa datą, tyle, że mojego zdjecia nie ma, bo...jest tylko jedno dodane przez Ize:)))) Serlocku! wracaj! czeka tu sporo zagadek do rozwiązania! :)))) też to zauważyłam i robione jest może po to, by nie zaśmiecać porad ? chyba tak
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-06-18 23:30:01 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony ja dostał info w dzień podania wyników co mnie bardzo zaskoczyło... Własnie tez byłam zdziwiona, że pojawiła się wiadomość z prośba o wybór nagrody od razu....skorzystałam z okazji i wybrałam tez zaległe. Pamietam, że na początku po zarejestrowaniu sie w Seromaniakach przychodziły e-maile -powiadomienia nawet o zdobytych dodatkowych 30 pkt Teraz przychodza tylko powiadomienia o edycjach, ostatnio tych, które dokaonały inne osoby, np Iza :))))))
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-06-18 23:32:06 Autor: slonce Autor: anula250 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony Ta miseczka, rzeczywiście bardzo fajna :) takiej fikusnej jeszcze nie mam więc się przyda.... szkoda ,że nie ma wyników z bloczka można by się pocieszyć albo posmucić haha.... zaraz jadę do lekarza i trzeba sobie humor poprawić .... a co to za lekarz, od poprawiania humoru?:))) przyjmuje bez skierowania.... a co do wyników bloczkowego konkursu to...długo trwa ustalanie werdyktu....
|
slonce
Post opublikowany 2011-06-19 10:23:29 Autor: jo65jo Autor: slonce Autor: anula250 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony Ta miseczka, rzeczywiście bardzo fajna :) takiej fikusnej jeszcze nie mam więc się przyda.... szkoda ,że nie ma wyników z bloczka można by się pocieszyć albo posmucić haha.... zaraz jadę do lekarza i trzeba sobie humor poprawić .... a co to za lekarz, od poprawiania humoru?:))) przyjmuje bez skierowania.... a co do wyników bloczkowego konkursu to...długo trwa ustalanie werdyktu.... witam, niestety długo, ale widocznie tak ma być .
|
slonce
Post opublikowany 2011-06-19 10:24:32 Autor: jo65jo Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony ja dostał info w dzień podania wyników co mnie bardzo zaskoczyło... Własnie tez byłam zdziwiona, że pojawiła się wiadomość z prośba o wybór nagrody od razu....skorzystałam z okazji i wybrałam tez zaległe. Pamietam, że na początku po zarejestrowaniu sie w Seromaniakach przychodziły e-maile -powiadomienia nawet o zdobytych dodatkowych 30 pkt Teraz przychodza tylko powiadomienia o edycjach, ostatnio tych, które dokaonały inne osoby, np Iza :)))))) kiedyś to ja miałam powiadomienia dotyczące Twoich edycji i tylko kasowałam na poczcie....
|
amanda
Liczba postów: 1619 |
Post opublikowany 2011-06-20 11:50:33 Autor: anula250 Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony Ta miseczka, rzeczywiście bardzo fajna :)
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-06-20 21:58:07 Autor: slonce Autor: jo65jo Autor: slonce Autor: anula250 Przed chwilką otrzymałam wiadomość, odnośnie wyboru nagrody z 30 maja. Może niedługo dostaniemy nagrody? :)) Iza a Ty co sobie wybierzesz? Casa Bugatti Glamour miska, kolor zielony ja dostał info w dzień podania wyników co mnie bardzo zaskoczyło... Własnie tez byłam zdziwiona, że pojawiła się wiadomość z prośba o wybór nagrody od razu....skorzystałam z okazji i wybrałam tez zaległe. Pamietam, że na początku po zarejestrowaniu sie w Seromaniakach przychodziły e-maile -powiadomienia nawet o zdobytych dodatkowych 30 pkt Teraz przychodza tylko powiadomienia o edycjach, ostatnio tych, które dokaonały inne osoby, np Iza :)))))) kiedyś to ja miałam powiadomienia dotyczące Twoich edycji i tylko kasowałam na poczcie.... wet za wet? :) czy faktycznie system nas myli?:) a dziś to juz przegięcie...mnóstwo powiadomień, choć niczego nie dodawałam
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-06-24 20:22:17 Mam nieco wiecej czasu, który moge poswięcić na różne zaległości komputerowe....także tutaj, w Seromaniakach.
Ponieważ ostatnio niewiele tutaj sie dzieje, na gadaniu na forum czas nie schodzi, przegladałam dział porad z nadzieją, że znajdę coś, co wykorzystam w kucharzeniu np. Owszem są i ciekawe, ale...sporo znów sie powtarza :( Może by tak jakiś konkursik sie przydał, w którym za zadanie byłoby wyszukiwanie takich dublujacych się, albo łudząco podobnych porad?:))))
|
slonce
|
slonce
|
jo65jo
|
Jey13
Liczba postów: 941 |
|
jo65jo
|
Jey13
Liczba postów: 941 |
Post opublikowany 2011-06-27 21:11:40 Autor: jo65jo Ja wczoraj w nocy, późno jak sie kladłam spać to byłam jak bryła lodowa :)))) Pod przykryciem ciepełko, pewnie, tylko ja siedzę przy stacjonarnym to raczej niewygodnie...pod kołdrą :)))) Ja mam w domu zawsze cieplo zimą i chłodno latem... taki urok i w sumie byłoby to bardzo pozyteczne (np. gdy za oknem 35st.) gdyby nie chłodniejsze dni w lecie :)
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-06-29 13:40:40 na razie tych ponad 30 stopni nie widać...no chyba, żę przyjdzie tyle...na minusie...Heyah rozsyła w konkursach czapki-uszatki na tę okoliczność...córka wczoraj dostała, a ja...przegapiłam, bo wczoraj rozdawali 15 sztuk...trzeba się spieszyć, lato długo nie trwa:))))
|
slonce
|
anula250
Liczba postów: 2868 |