Forum

Mamy już 11991 zarejestrowanych użytkowników

Mamy 500 tematy na forum.
Ostatnio zarejestrował(a) się ewapro14
Przywitaj się z nią / nim!

Nowy wątek - załóż

W przerwie na kawę... / Co robicie po pracy?

Autor Treść posta
Kasia Radna

Liczba postów: 3

Post opublikowany 2008-07-01 14:19:53

Wczoraj po powrocie z pracy w drodze zaszłam do sklepu, ponieważ w pracy szef strasznie stanał mi na odcisku postanowiłam się zrelaksować początkowo miało to wyglądać tak: wino, dobra kolacja, spagetti z serem, kąpiel, dobry film...

lecz cóż góre wzięła jednak siła zmęczenia co w efekcie doprowadziło do tego że usnełam z kieliszkiem w ręku na kanapie...

pech chciał że owe wino stało się jeszcze przyczyną mojego niefartu gdyż w pewnej chwili po prostu kieliszek mi wypadł wprost na dywan... efektu możecie się już domyślić.
Cytuj Zgłoś do moderacji
richinka

Liczba postów: 14

Post opublikowany 2008-08-02 11:54:54

Heh;D do mnie by sie kierowało co robisz po szkole xD
Cytuj Zgłoś do moderacji
paullab

Liczba postów: 5

Post opublikowany 2008-08-05 09:37:47

Ja relaksuję się jakieś 2 minuty w przedpokoju - a potem dzieci, kolacja, itd.
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Liczba postów: 212

Post opublikowany 2008-08-06 13:56:33

Kazdy z nas jest inny i inaczej czerpie chwile relaksu i przyjemności, jedni słuchają muzyki, drudzy zajadają się słodyczami, ja uwielbaim słuchać muzyki, a także przygotowywać tosty na pysznym serze Hochland. to jest to co serowe potwory lubią nabardziej, a Jak Wy napiszcie
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-06 13:56:48

Autor: mango5
Kazdy z nas jest inny i inaczej czerpie chwile relaksu i przyjemności, jedni słuchają muzyki, drudzy zajadają się słodyczami, ja uwielbaim słuchać muzyki, a także przygotowywać tosty na pysznym serze Hochland. to jest to co serowe potwory lubią najbardziej, a Jak Wy napiszcie
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-06 13:57:42

[color=red]Witam chciałem poprawić jedno słowo, a drugi raz mój post się pojawił, przepraszam nie jest tak,że chciałem zyskać na ilości postów[/color]
Cytuj Zgłoś do moderacji
altesz

Liczba postów: 24

Post opublikowany 2008-08-11 16:11:58

Ja bardzo lubię internet,właśnie znów tu siedzę,a poza tym obecnie sport czyli olimpiada.
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-11 21:48:06

Proszę rozpocząć merytoryczną dyskusję, która prowadzi do jednego wspólnego serowego celu.
Cytuj Zgłoś do moderacji
qwerty

Liczba postów: 17

Post opublikowany 2008-08-12 00:00:43

Przecież wiadomo, że wszyscy tutaj jedzą sery Hochland po powrocie ze szkoły/pracy więc nie ma się co o tym rozpisywać xD

Jeśli chodzi o mnie to gdy wrócę ze szkoły to zwykle siedzę na necie, oglądam jakiś film/anime, słucham muzyki albo gram... ewentualnie żeby "dotlenić mózg" wychodzę na dwór xD
A i zapomniałem napisać, że przede wszystkim w pierwszej kolejności odrabiam lekcje ;]
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-12 21:15:22

Muzyka, internet, dobra książka to mój czas na wolny czas.
Cytuj Zgłoś do moderacji
Ada_Lucka

Liczba postów: 1

Post opublikowany 2008-08-13 11:52:58

Sport, muzyka, internet, czasami telewizor.. Znajomi..^^ (; To mój sposób :)
Interesuje mnie także wszystko związane z Brazylią i Ronaldinho =]
Cytuj Zgłoś do moderacji
lady44

Liczba postów: 100

Post opublikowany 2008-08-13 15:52:21

Autor: richinka
Heh;D do mnie by sie kierowało co robisz po szkole xD

EEj..No prezecież są wakacje.Nie dołuj dziewczyno!
Cytuj Zgłoś do moderacji
MB

Liczba postów: 972

Post opublikowany 2008-08-13 17:08:16

Ha, jak napiszę że po pracy mam pracę to zabrzmi banalnie.
Zatem dobrze, jak już sobie popracuję, to się potem relaksuję :))
Przybiera ów relaks różne formy, ale zdecydowanie najbardziej lubię spacery, czytanie prasy/książek i zabiegi pielęgnacyjne we własnej łazience.
Codziennie staram się zrobić sobie mały "dzień dziecka" ;) Drobnymi przyjemnościami jak dobra herbatka :)
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-14 09:47:13

Zima jest również piękna,ale przez ocieplanie się klimatu zimy juz nie sa tak mroźne i pełne śniegu, szkoda, kocham sanki, narty i sporty zimowe.
Cytuj Zgłoś do moderacji
qwerty

Liczba postów: 17

Post opublikowany 2008-08-14 12:29:59

Heh, ja zawsze mam tak, że jak jest lato i jest za gorąco to po czasie mówię "kiedy w końcu będzie ta zima?" xD a kiedy jest zima to znowu tęsknię za latem xD
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-14 13:12:07

U mnie jest podobnie,ale kocham wszystkie pory roku, piękna jest wiosna kiedy budzi się natura do życia, lato upalne i gorące, jesień i zima również, kazda pora roku ma swój urok.
Cytuj Zgłoś do moderacji
MB

Post opublikowany 2008-08-14 14:42:53

Tak długiego weekendu to ja dawno nie miałam, więc już się cieszę :)
Na razie nie planuję żadnych atrakcji bo dla mnie atrakcją jest również pobyt w domu i wymyślanie prostych szybkich dań. Zdrowych, kolorowych i smacznych. Zresztą uważam, że jest czas na pracę i czas na wypoczynek. I właśnie zaraz ten czas na wypoczynek się zacznie :))
A potem znowu od początku tydzień będzie się ciągnął.
W planach mam - to zasługa tego forum - testowanie jeszcze większej ilości serów. Każdy ma swoich faworytów smakowych, ale przecież to co nowe, może wyprzeć wcześniejsze. Dlatego lubię nowe smaki. Wręcz szukam ich.
Smak życia jest przecież po części ukryty w potrawach.
Cytuj Zgłoś do moderacji
mango5

Post opublikowany 2008-08-22 15:48:57

Smaki są wszędzie, zapachy, każda serowa potrawa daje nam wyzwolenie, miłość i wielką radość.
Cytuj Zgłoś do moderacji
MB

Post opublikowany 2008-08-22 16:23:31

To niesamowite, ale mija mi razem z Wami kolejny już tydzień. Forum żyje swoim życiem, ale miło tutaj gościć! :-)
Szkoda, że na forum nie przybywa tak szybko aktywnych uczestników, jak szybko przybywa nowych projektów.
Cytuj Zgłoś do moderacji
lady44

Liczba postów: 100

Post opublikowany 2008-08-24 18:39:42

Za tydzień znowu do szkoły.Na szczęście ostatni rok:)
Cytuj Zgłoś do moderacji
Odpowiedz