W przerwie na kawę... / Co robicie po pracy?
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Kasia Radna
Liczba postów: 3 |
Post opublikowany 2008-07-01 14:19:53 Wczoraj po powrocie z pracy w drodze zaszłam do sklepu, ponieważ w pracy szef strasznie stanał mi na odcisku postanowiłam się zrelaksować początkowo miało to wyglądać tak: wino, dobra kolacja, spagetti z serem, kąpiel, dobry film...
lecz cóż góre wzięła jednak siła zmęczenia co w efekcie doprowadziło do tego że usnełam z kieliszkiem w ręku na kanapie... pech chciał że owe wino stało się jeszcze przyczyną mojego niefartu gdyż w pewnej chwili po prostu kieliszek mi wypadł wprost na dywan... efektu możecie się już domyślić.
|
richinka
Liczba postów: 14 |
|
paullab
Liczba postów: 5 |
|
mango5
Liczba postów: 212 |
Post opublikowany 2008-08-06 13:56:33 Kazdy z nas jest inny i inaczej czerpie chwile relaksu i przyjemności, jedni słuchają muzyki, drudzy zajadają się słodyczami, ja uwielbaim słuchać muzyki, a także przygotowywać tosty na pysznym serze Hochland. to jest to co serowe potwory lubią nabardziej, a Jak Wy napiszcie
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-06 13:56:48 Autor: mango5 Kazdy z nas jest inny i inaczej czerpie chwile relaksu i przyjemności, jedni słuchają muzyki, drudzy zajadają się słodyczami, ja uwielbaim słuchać muzyki, a także przygotowywać tosty na pysznym serze Hochland. to jest to co serowe potwory lubią najbardziej, a Jak Wy napiszcie
|
mango5
|
altesz
Liczba postów: 24 |
|
mango5
|
qwerty
Liczba postów: 17 |
Post opublikowany 2008-08-12 00:00:43 Przecież wiadomo, że wszyscy tutaj jedzą sery Hochland po powrocie ze szkoły/pracy więc nie ma się co o tym rozpisywać xD
Jeśli chodzi o mnie to gdy wrócę ze szkoły to zwykle siedzę na necie, oglądam jakiś film/anime, słucham muzyki albo gram... ewentualnie żeby "dotlenić mózg" wychodzę na dwór xD A i zapomniałem napisać, że przede wszystkim w pierwszej kolejności odrabiam lekcje ;]
|
mango5
|
Ada_Lucka
Liczba postów: 1 |
|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
MB
Liczba postów: 972 |
Post opublikowany 2008-08-13 17:08:16 Ha, jak napiszę że po pracy mam pracę to zabrzmi banalnie.
Zatem dobrze, jak już sobie popracuję, to się potem relaksuję :)) Przybiera ów relaks różne formy, ale zdecydowanie najbardziej lubię spacery, czytanie prasy/książek i zabiegi pielęgnacyjne we własnej łazience. Codziennie staram się zrobić sobie mały "dzień dziecka" ;) Drobnymi przyjemnościami jak dobra herbatka :)
|
mango5
|
qwerty
Liczba postów: 17 |
|
mango5
|
MB
Post opublikowany 2008-08-14 14:42:53 Tak długiego weekendu to ja dawno nie miałam, więc już się cieszę :)
Na razie nie planuję żadnych atrakcji bo dla mnie atrakcją jest również pobyt w domu i wymyślanie prostych szybkich dań. Zdrowych, kolorowych i smacznych. Zresztą uważam, że jest czas na pracę i czas na wypoczynek. I właśnie zaraz ten czas na wypoczynek się zacznie :)) A potem znowu od początku tydzień będzie się ciągnął. W planach mam - to zasługa tego forum - testowanie jeszcze większej ilości serów. Każdy ma swoich faworytów smakowych, ale przecież to co nowe, może wyprzeć wcześniejsze. Dlatego lubię nowe smaki. Wręcz szukam ich. Smak życia jest przecież po części ukryty w potrawach.
|
mango5
|
MB
|
lady44
Liczba postów: 100 |