Seromania / POMOCY! ser w słoiku
| Autor | Treść posta |
|---|---|
KateLe
Liczba postów: 2 |
Post opublikowany 2011-10-04 09:05:33 witam,
mam pytanie. Będąc ostatnio w Egipcia miałam okazję jeść pyszny ser. Niestety nie pamiętam nazwy, a chętnie bym spróbowała go nabyć u nas w Polsce. Był to bardzo słony ser do smarowania, w pomarańczowym kolorze. Sprzedawany był w słoikach. Czy ktoś z Was spotkał się może kiedyś z takim serem? pozdrawiam
|
KateLe
Liczba postów: 2 |
Post opublikowany 2011-10-04 09:05:53 Autor: KateLe witam, mam pytanie. Będąc ostatnio w Egipcie miałam okazję jeść pyszny ser. Niestety nie pamiętam nazwy, a chętnie bym spróbowała go nabyć u nas w Polsce. Był to bardzo słony ser do smarowania, w pomarańczowym kolorze. Sprzedawany był w słoikach. Czy ktoś z Was spotkał się może kiedyś z takim serem? pozdrawiam
|
lucynako
Liczba postów: 1442 |
Post opublikowany 2011-10-04 19:05:31 Autor: KateLe Autor: KateLe witam, mam pytanie. Będąc ostatnio w Egipcie miałam okazję jeść pyszny ser. Niestety nie pamiętam nazwy, a chętnie bym spróbowała go nabyć u nas w Polsce. Był to bardzo słony ser do smarowania, w pomarańczowym kolorze. Sprzedawany był w słoikach. Czy ktoś z Was spotkał się może kiedyś z takim serem? pozdrawiam Cześć!...no akurat serów z Egiptu mamy w Seropeii "jak na lekarstwo" bo tylko jeden :)
|