Forum

Mamy już 11991 zarejestrowanych użytkowników

Mamy 500 tematy na forum.
Ostatnio zarejestrował(a) się ewapro14
Przywitaj się z nią / nim!

Nowy wątek - załóż

Wasze sugestie - rozwój seromaniacy.pl / Zakończenie konkursu na Najaktywniejszego i Najefektywniejszego Seromaniaka

Autor Treść posta
Jacek

Liczba postów: 277

Post opublikowany 2011-08-26 18:37:15

Drodzy Seromaniacy!

4 września kończy się konkurs na Najaktywniejszego i Najefektywniejszego Seromaniaka.

Dziękujemy wszystkim Seromaniakom za liczny udział. Wasza aktywność i pomysły przerosły nasze oczekiwania! Jesteśmy pod dużym wrażeniem Waszej kreatywności i wiedzy. Wielkie gratulacje dla każdego z Seromaniaków!
To nie koniec konkursów! Bądźcie na bieżąco. Śledźcie nas na Facebooku. Wkrótce poinformujemy Was o szczegółach na naszej stronie.
Pamiętajcie, że nadal możecie zbierać punkty, również po zakończeniu konkursu!
Bądźcie z nami do końca obecnego programu, zdobywajcie punkty i je wymieniajcie na ciekawe nagrody, które przygotowaliśmy specjalnie z myślą o Was. Punkty uprawniają do kolejnych niespodzianek na stronie przez cały czas. Zasady zbierania punktów oraz wszelkie informacje na temat obecnego programu znajdziecie w dziale Regulamin.
Cytuj Zgłoś do moderacji
pacpaw

Liczba postów: 703

Post opublikowany 2011-08-27 21:10:48

Kolejne zmiany. Fajowo :o) Dawno tu się nie bawiłem
Cytuj Zgłoś do moderacji
jo65jo

Liczba postów: 9519

Post opublikowany 2011-08-28 00:34:44

chyba to szybko nie nastapi? myślę, że teraz trzeba się przenieść na fb :)a tutaj...będzie w tym czasie odnawianie :)))
Cytuj Zgłoś do moderacji
amanda

Liczba postów: 1619

Post opublikowany 2011-08-29 19:45:34

A ja jestem bardzo ciekawa jaki to będzie konkurs, lubię zmiany :)
Cytuj Zgłoś do moderacji
pacpaw

Liczba postów: 703

Post opublikowany 2011-09-07 20:12:27

i co cos się tutaj zmieniło i weszło nowego?. czy się zakończyło i ucichło?
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5339

Post opublikowany 2011-09-08 08:09:04

Autor: pacpaw
i co cos się tutaj zmieniło i weszło nowego?. czy się zakończyło i ucichło?

jak na razie aktywność przeniosła się na facebooka

Cytuj Zgłoś do moderacji
anula250

Liczba postów: 2868

Post opublikowany 2011-09-08 12:51:16

Mnie te konkursy na fejsie coś nie bardzo pasują. Trzeba polować aby pojawiło się pytanie, pozatym między 17 a 18 nie mam czasu. :)))) ale.....
dzisiaj dzwonił do mnie Pan Jacek z informacją o moich nagrodach i chyba w końcu się coś ruszy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dodatkowo mogłam wybrać kolor garnków (nie było niebieskich), wybrałam pomarańczowe, strasznie mi się podobały a niebieskie do niczego by nie pasowały, więc jestem super zadowolona :)))))))))))))
Cytuj Zgłoś do moderacji
anula250

Liczba postów: 2868

Post opublikowany 2011-09-08 12:54:31

Zamiast na fejsie, mógłby się pojawić jakiś rewelacyjny konkurs na seromaniakach :)))). Oczywiście konkurs z szansą dla wszystkich :)))
Aczkolwiek nawet jak nic nie będzie, to ja będę zaglądać (bo to takie miłe przyzwyczajenie).
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5339

Post opublikowany 2011-09-08 13:51:40

Autor: anula250
Mnie te konkursy na fejsie coś nie bardzo pasują. Trzeba polować aby pojawiło się pytanie, pozatym między 17 a 18 nie mam czasu. :)))) ale.....
dzisiaj dzwonił do mnie Pan Jacek z informacją o moich nagrodach i chyba w końcu się coś ruszy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dodatkowo mogłam wybrać kolor garnków (nie było niebieskich), wybrałam pomarańczowe, strasznie mi się podobały a niebieskie do niczego by nie pasowały, więc jestem super zadowolona :)))))))))))))

to fajnie ,że sprawa się wyjaśniła....

Cytuj Zgłoś do moderacji
Odpowiedz