Wasze sugestie - rozwój seromaniacy.pl / Zakończenie konkursu na Najaktywniejszego i Najefektywniejszego Seromaniaka
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Jacek
Liczba postów: 277 |
Post opublikowany 2011-08-26 18:37:15 Drodzy Seromaniacy!
4 września kończy się konkurs na Najaktywniejszego i Najefektywniejszego Seromaniaka. Dziękujemy wszystkim Seromaniakom za liczny udział. Wasza aktywność i pomysły przerosły nasze oczekiwania! Jesteśmy pod dużym wrażeniem Waszej kreatywności i wiedzy. Wielkie gratulacje dla każdego z Seromaniaków! To nie koniec konkursów! Bądźcie na bieżąco. Śledźcie nas na Facebooku. Wkrótce poinformujemy Was o szczegółach na naszej stronie. Pamiętajcie, że nadal możecie zbierać punkty, również po zakończeniu konkursu! Bądźcie z nami do końca obecnego programu, zdobywajcie punkty i je wymieniajcie na ciekawe nagrody, które przygotowaliśmy specjalnie z myślą o Was. Punkty uprawniają do kolejnych niespodzianek na stronie przez cały czas. Zasady zbierania punktów oraz wszelkie informacje na temat obecnego programu znajdziecie w dziale Regulamin.
|
pacpaw
Liczba postów: 703 |
|
jo65jo
Liczba postów: 9519 |
|
amanda
Liczba postów: 1619 |
|
pacpaw
Liczba postów: 703 |
|
slonce
Liczba postów: 5339 |
|
anula250
Liczba postów: 2868 |
Post opublikowany 2011-09-08 12:51:16 Mnie te konkursy na fejsie coś nie bardzo pasują. Trzeba polować aby pojawiło się pytanie, pozatym między 17 a 18 nie mam czasu. :)))) ale.....
dzisiaj dzwonił do mnie Pan Jacek z informacją o moich nagrodach i chyba w końcu się coś ruszy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dodatkowo mogłam wybrać kolor garnków (nie było niebieskich), wybrałam pomarańczowe, strasznie mi się podobały a niebieskie do niczego by nie pasowały, więc jestem super zadowolona :)))))))))))))
|
anula250
Liczba postów: 2868 |
|
slonce
Liczba postów: 5339 |
Post opublikowany 2011-09-08 13:51:40 Autor: anula250 Mnie te konkursy na fejsie coś nie bardzo pasują. Trzeba polować aby pojawiło się pytanie, pozatym między 17 a 18 nie mam czasu. :)))) ale..... dzisiaj dzwonił do mnie Pan Jacek z informacją o moich nagrodach i chyba w końcu się coś ruszy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dodatkowo mogłam wybrać kolor garnków (nie było niebieskich), wybrałam pomarańczowe, strasznie mi się podobały a niebieskie do niczego by nie pasowały, więc jestem super zadowolona :))))))))))))) to fajnie ,że sprawa się wyjaśniła....
|