Seromania / jakie nagrody?
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Słoneczny
Liczba postów: 7 |
|
Kinga
|
Renatka
Liczba postów: 5 |
|
Kinga
|
marcin p
Liczba postów: 6 |
|
richinka
Liczba postów: 14 |
|
seromaniek
Liczba postów: 1 |
|
paullab
Liczba postów: 5 |
|
monita
Liczba postów: 2 |
Post opublikowany 2008-08-11 07:22:42 czy można dodać więcej niż jeden projekt opakowania? bo albo niekumata jestem i kompletnie mi to nie wychodzi, albo przeczytałam regulamin po łepkach;) bynajmniej nijak nie mogę wysłać drugiego projektu... próbowałam też pod innym email i nic...:( a Wam się to udało?
|
mango5
Liczba postów: 212 |
|
lady44
Liczba postów: 100 |
Post opublikowany 2008-08-13 16:07:53 Za nowy serowy przepis - wycieczka do Paryża
Za projekt nowego opakowania sera - Ipod Aparat cyfrowy Olympus - za ciekawy pomysł na danie z serem. Ekspres do kawy - za aktywne uczestniczenie na forum. To wszytsko jest na tej stronie, trzeba tylko dobrze szukać:P
|
AnUcHnA17
Liczba postów: 3376 |
|
mango5
|
MB
Liczba postów: 972 |
Post opublikowany 2008-08-14 10:04:03 Autor: mango5 Dla mnie nie liczą się nagrody,ale miłość moja wielka do sera powinna miec finał w pięknej Francji, kocham podóże, ale nie podróżuję często, a moje przepisy są wyjątkowe i magiczne. mango5 KŁAMIE. Zaprzecza sam sobie: raz pisze, że kocha pić kawę i chciałbym wygrać ekspres, innym razem że pije tylko zieloną herbatę. Raz - że kieruje nim miłość do sera, ale między wierszami sugeruje, że to On powinien zgarnąć nagrody. To przestaje być zabawne mango5. Zdecyduj się, ale zaklinam na pyszne serki - nie kłam...
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-14 13:21:07 Proszę mnie o nic nie oskarżać, zrobiłem pewną prowokację, a to moje przemyślenia budują te forum i mobilizuja innych, nie jesteś godna ,żeby mnie oskarżać o kłamstwo, nagrody nie są dla mnie istotne,ale poprzez pewną prowokację chciałem pokazać jaką inni mają twarz, piję zieloną herbatę to jest fakt, kawy nei często,ale to nie jest istotne, nie będę na tym forum tolerował oszczerstwa, serowa miłość musi wygrać i nas pogodzić.
|
MB
Liczba postów: 972 |
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-20 23:08:21 Prowokacja miała wewnętrzne serowe przesłanie, witaj na serowej szynkowo-paprykowej ścieżce przyjaźni, Ja jako główny organizator tego forum, pomysłodawca, mysliciel, serowy poeta zgadzam się na nową koncepcję serowego forum, które w głównej mierze tworzę oddając w nie całe serce i serową duszę
|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
mango5
|
magdasadlos
Liczba postów: 3 |