W przerwie na kawę... / Kawa czy Herbata ?
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Maria Baran
Liczba postów: 594 |
|
jo65jo
Liczba postów: 9514 |
|
Jey13
Liczba postów: 941 |
|
jo65jo
|
Jey13
Post opublikowany 2011-03-15 12:58:44 Autor: jo65jo no to obzarstwo i opilstwo na całego!:)))))) ja jogurt moge potraktowac jako deser...na sniadanie i w ogóle do jedzenia wole cos konkretnego, co bym czuła na żołądku i wątrobie :))))) Nie no w miedzy czasie wszamalam cos tresciwego. Mysalam ze mowa tylko o plynach... :)
|
slonce
Liczba postów: 5332 |
|
jo65jo
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-03-15 13:01:03 Autor: slonce Autor: Jey13 Autor: jo65jo Kto po kawce? Kto po herbatce? a kto jeszcze po czymś innym? :) Ja juz po herbatce i jogurcie :) ja po malowaniu pokoju teraz porzadki wczoraj nie zajrzałas w porze zadania...tak sadziłam, że albo jestes zajeta, albo...padnieta :) a te porządki to zamiast śniadania? mam nadzieję, że...po :))))
|
Jey13
Post opublikowany 2011-03-15 13:02:29 Autor: slonce Autor: Jey13 Autor: jo65jo Kto po kawce? Kto po herbatce? a kto jeszcze po czymś innym? :) Ja juz po herbatce i jogurcie :) ja po malowaniu pokoju teraz porzadki U mnie porzadki na okraglo - jak to w trakcie remontu... wszedzie pelno desek i narzedzi ;) Dokladamy w kuchni szafek... na seromaniakowe nagrody :D
|
Jey13
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-03-15 13:04:06 Autor: Jey13 Autor: slonce Autor: Jey13 Autor: jo65jo Kto po kawce? Kto po herbatce? a kto jeszcze po czymś innym? :) Ja juz po herbatce i jogurcie :) ja po malowaniu pokoju teraz porzadki U mnie porzadki na okraglo - jak to w trakcie remontu... wszedzie pelno desek i narzedzi ;) Dokladamy w kuchni szafek... na seromaniakowe nagrody :D no tak!:))) ja nie mam potrzeby rozbudowy na nagrody...jedna stoi na regale jako puchar, a druga prawie 3 miesiace w drodze :)))0
|
ed58ek
Liczba postów: 14 |
Post opublikowany 2011-03-15 13:05:56 Autor: Jey13 Autor: jo65jo :)))) a to co innego:))) jest duzo osób, którym takie "coś" wystarcza za posiłek :))) Czasem starcza, czasem nie. Ostatnio jadam sniadania "w kratke" :) Ja, jesli mam podrazniac sobie żołądek odrobina czegos to...wole głodować, nawet cały dzień:)
|
Jey13
Post opublikowany 2011-03-15 13:09:18 Autor: jo65jo Autor: Jey13 Autor: slonce Autor: Jey13 Autor: jo65jo Kto po kawce? Kto po herbatce? a kto jeszcze po czymś innym? :) Ja juz po herbatce i jogurcie :) ja po malowaniu pokoju teraz porzadki U mnie porzadki na okraglo - jak to w trakcie remontu... wszedzie pelno desek i narzedzi ;) Dokladamy w kuchni szafek... na seromaniakowe nagrody :D no tak!:))) ja nie mam potrzeby rozbudowy na nagrody...jedna stoi na regale jako puchar, a druga prawie 3 miesiace w drodze :)))0 Ja mam juz w szafce dwie formy i shakera a mlynek trzymam na wierzchu pod reka bo czesto sie przydaje. Teraz czekam na brytfannę. Jeśli dotrze przed Wielkanocą to pewnie zrobie jakąś duzą pieczen i zaprosze całą rodzinkę na obiad. :)
|
jo65jo
Post opublikowany 2011-03-15 13:11:22 Autor: Jey13 Autor: jo65jo Autor: Jey13 Autor: slonce Autor: Jey13 Autor: jo65jo Kto po kawce? Kto po herbatce? a kto jeszcze po czymś innym? :) Ja juz po herbatce i jogurcie :) ja po malowaniu pokoju teraz porzadki U mnie porzadki na okraglo - jak to w trakcie remontu... wszedzie pelno desek i narzedzi ;) Dokladamy w kuchni szafek... na seromaniakowe nagrody :D no tak!:))) ja nie mam potrzeby rozbudowy na nagrody...jedna stoi na regale jako puchar, a druga prawie 3 miesiace w drodze :)))0 Ja mam juz w szafce dwie formy i shakera a mlynek trzymam na wierzchu pod reka bo czesto sie przydaje. Teraz czekam na brytfannę. Jeśli dotrze przed Wielkanocą to pewnie zrobie jakąś duzą pieczen i zaprosze całą rodzinkę na obiad. :) ja tez czekam na brytfannę...za wczesniej zamówiona formę, która miała pasować do mojego naczynia-pucharu...:( niestety zabraklo ...brytfanna nie bedzie pasować, ale może sie przydać:)
|
amarettol
Liczba postów: 6 |
|
amarettol
Liczba postów: 6 |
|
jo65jo
|
skarlet
Liczba postów: 4 |