W przerwie na kawę... / Kawa czy Herbata ?
| Autor | Treść posta |
|---|---|
marcin p
Liczba postów: 6 |
|
Słoneczny
Liczba postów: 7 |
|
Renatka
Liczba postów: 5 |
|
Kinga
|
Renatka
|
Kinga
|
marcin p
Liczba postów: 6 |
|
richinka
Liczba postów: 14 |
|
paullab
|
mango5
Liczba postów: 212 |
Post opublikowany 2008-08-05 22:31:11 Bardzo proszę i apeluję, aby Państwa wypowiedzi odnosiły się do istoty sprawy, dla mnie to jest najważnijsze, Uważam się za wielkiego smakosza serów, szczególnie firmy Hochland, które cechuje niezwykła jakość ,dbanie o estetykę sera, chodzi mi także o piękne opakowanie, smak, zapach, to jest coś niebiańskiego, żadne słodycze, ciastka nie zastąpią serów Hochland, dla mnie są numerem jeden i to warto podkreślić i pokazać.
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-06 15:21:47 Moim marzeniem są podróże, kiedyś miałem odwiedzić Szcecin, jest to na pewno piękne i wspaniałe miasto, pełne zabytków i dobrych ludzi, może kiedys oczywiście po podróży do wymarzonej Francji wybiorę się do Szczecina. Francja to podóż mego zycia, planuję ją od czasów szkoły podstawowej.
|
mango5
|
altesz
Liczba postów: 24 |
|
mango5
Post opublikowany 2008-08-10 20:53:14 Oczywiście gratulacje dla siatkarzy i piłkarzy ręcznych oczywiście, na pewno mieli energię i cheć do walki po zjedzeniu sera firmy Hochaland, te sery są niebiańskie, dają chęć do walki, pracy i nauki, każdy ich kawałek prosi o kolejny kęs, pragniesz więcej i więcej tego energetycznego smaku poczuć.
|
qwerty
Liczba postów: 17 |
Post opublikowany 2008-08-12 12:48:03 Bardziej wolę herbatę niż kawę...
Ale widzę, że temat zszedł na inny wątek xD no więc jeśli chodzi o mnie to najbardziej chciałbym pojechać do Japonii, według mnie to jest świetny kraj mimo, że nie słynie z sera xD lubię ich kulturę, język, anime, muzykę, gry... można by wymieniać w nieskończoność xD Na drugim miejscu jest Wielka Brytania, a dokładnie Londyn *___* A na trzecim Francja... każdy chyba wie dlaczego ^^
|
AnUcHnA17
Liczba postów: 3376 |
|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
lady44
Liczba postów: 100 |
|
MB
Liczba postów: 972 |
Post opublikowany 2008-08-13 16:56:10 Herbata i kawa - dokładnie tak. Tylko, że w różnych proporcjach, czyli powiedzmy w tygodniu 1 kawa i kilkadziesiąt szklanek różnistych herbat: od białych, poprzez zielone, czerwone, czarną z cytrynką, owocowe i ziołowe. Piję namiętnie herbaty, bo doceniam ich prozdrowotne właściwości.
Nie zawsze tak było - kiedyś nie miałam pragnienia i kończyło się na wypiciu 2-3 szklanek płynów dziennie. Teraz to co innego. Słuchajcie siebie, organizm wie, czego mu (poza serami rzecz jasna) potrzeba.
|
AnUcHnA17
Liczba postów: 3376 |