Hochland Słucha / IKONKI PRZY LOGINIE
| Autor | Treść posta |
|---|---|
kochanyptysiu
Liczba postów: 1396 |
|
jo65jo
Liczba postów: 9519 |
|
kochanyptysiu
|
jo65jo
Post opublikowany 2010-10-06 21:41:36 Autor: kochanyptysiu TAK,TYLKO ZASTANAWIAM SIE ILE PRZEPISOW TRZEBA WPROWADZIC? ja tez sie nad tym zastanawiałam...podejrzewałam też, że może nie wystarczyc wprowadzenie (nawet 100 przepisów) , jeżeli żadne nie przypadna do gustu i nikt nie bedzie ich "lubił":)) może same na wzajem "polubimy " swoje przepisy? i...zobaczymy:))))
|
lilka80
Liczba postów: 2073 |
Post opublikowany 2010-10-07 11:33:11 Autor: kochanyptysiu TAK,TYLKO ZASTANAWIAM SIE ILE PRZEPISOW TRZEBA WPROWADZIC? Ciekawa sparwa z tym ikonkami pod loginem. A ten ludzik przed loginem (po lewej stronie). czasami jest zielony a czasami szary - to znaczy że jak zielony to dana osoba jest aktualnie zalogowana na stronie a jak szary, to nie????
|
jo65jo
Post opublikowany 2010-10-07 21:15:05 Autor: lilka80 Autor: kochanyptysiu TAK,TYLKO ZASTANAWIAM SIE ILE PRZEPISOW TRZEBA WPROWADZIC? Ciekawa sparwa z tym ikonkami pod loginem. A ten ludzik przed loginem (po lewej stronie). czasami jest zielony a czasami szary - to znaczy że jak zielony to dana osoba jest aktualnie zalogowana na stronie a jak szary, to nie???? właśnie tak:)) teraz masz...szary - nie jesteś zalogowana...czemu ?:)
|
pirs
Liczba postów: 16 |
Post opublikowany 2010-11-06 22:52:05 Autor: lilka80 Autor: kochanyptysiu TAK,TYLKO ZASTANAWIAM SIE ILE PRZEPISOW TRZEBA WPROWADZIC? Ciekawa sparwa z tym ikonkami pod loginem. A ten ludzik przed loginem (po lewej stronie). czasami jest zielony a czasami szary - to znaczy że jak zielony to dana osoba jest aktualnie zalogowana na stronie a jak szary, to nie???? Cały czas się zastanawiałam o co chodzi z tymi zielonymi i szarymi
|
roamer
Liczba postów: 44 |
|
magdalena22l
Liczba postów: 32 |
|
magdalena22l
Liczba postów: 32 |
|
kochanyptysiu
|
kochanyptysiu
|
jo65jo
Post opublikowany 2010-11-08 18:53:41 Autor: kochanyptysiu Autor: magdalena22l jak zrobić aby mój projekt serka był okrągły a nie prostokątny? NIESTETY NIE MOZNA TEGO ZMIENIC,KIEDYS BYLY OKRAGLE TERAZ SA PROSTOKATNE,POTEM PEWNIE BEDZIE INNY RODZAJ OPAKOWAŃ;) może...trójkatne.. dziwi mnie, że robimy takie piękne wypracowane projekty :))) a na serak sa takie zwyczajne...a najbardziej dziwi mnie serek z ziołami, na których jest tylko...szczypiorek (przynajmniej my tak uwazamy...był kiedyś dylemat , który to "szczypiorek i doszłysmy do wniosku, że to ta wiązanka i dziwiłysmy sie po co ta pietruszka :))) a tu okazuje się, że ten pęczek natki ze szczypiorkiem to..."zioła" (???) :)))
|
jo65jo
Post opublikowany 2010-11-08 18:57:47 Autor: pirs Autor: lilka80 Autor: kochanyptysiu TAK,TYLKO ZASTANAWIAM SIE ILE PRZEPISOW TRZEBA WPROWADZIC? Ciekawa sparwa z tym ikonkami pod loginem. A ten ludzik przed loginem (po lewej stronie). czasami jest zielony a czasami szary - to znaczy że jak zielony to dana osoba jest aktualnie zalogowana na stronie a jak szary, to nie???? Cały czas się zastanawiałam o co chodzi z tymi zielonymi i szarymi szare- nieaktywne, ludzik - osoba zalogowana albo nie 4 ikonki pod nickiem: zielone, tzn, że już się w czymś jest "zasłużonym", taka jakby zdobyta (z harcerstwa znane:)))..."sprawność" a ta ostatnia w strone prawą - "długopis" to funkcja pisania wiadomości prywatnej :)))
|
jo65jo
Post opublikowany 2010-11-08 19:00:01 Autor: kochanyptysiu Autor: magdalena22l i jak się dodaje napisy przy projektowaniu serka? DODAC MOZNA TYLKO TE GOTOWE(DOSTEPNE W TYM MIEJSCU GDZIE DODATKI( WARZYWA,PIECZARKI CZY SZYNECZKA),POTEM MOZESZ DODAC OPIS JAK JUZ BEDZIE ZATWIERDZONY PROJEKT(ZNAJDZIE SIE W GALERI) niestety...nie mozna dowolnie czegos dopisac na projekcie:( - ubolewam nad tym :))) no, chyba, że mozna ułożyc napis z jakichś elementów czy kształtów, ale to nie jest łatwe...i sa wtedy...duże:)
|