Wasze sugestie - rozwój seromaniacy.pl / czy ktoś tu jeszcze zaglada???
| Autor | Treść posta |
|---|---|
MB
Liczba postów: 972 |
|
MB
Post opublikowany 2008-10-17 21:44:56 Autor: AnUcHnA17 Może i starzy seromaniacy są tu codziennie ale... niestety coraz mniej piszą... Absolutnie nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Na obecną chwilę mamy: 77 Wątków, 1707 Posty, 1339 Użytkowników. W tym aktualnie 5 - słowie pięciu (!)- aktywnych forumowiczów: ja i Ty, batik74, lucynako i Agnieszka. Napisaliśmy wspólnie jakby ponad jeden post za każdego zarejestrowanego użytkownika. Frekwencja na forum jest na razie słaba niestety i ja nad tym boleję...:((( Na stałych bywalców zawsze można liczyć! Zresztą - nie o statystykę chodzi przecież.
|
batik74
Liczba postów: 349 |
|
MB
|
batik74
|
MB
|
batik74
|
MB
|
MB
|
agnieszkap32
Liczba postów: 280 |
|
agnieszkap32
Post opublikowany 2008-10-18 12:43:13 Autor: MB Na forum filmowym znalazłam sentencję, że "Mężczyzna jest jak ser". Podobno z jakiegoś (?) filmu, ale osoba nie pamięta z jakiego. A może było coś dalej? Jeśli macie jakieś własne pomysły na dokończenie, to zapraszam: "Mężczyzna jest jak ser..." każdy inny:)
|
MB
|
Jacek1
Liczba postów: 2 |
|
Jacek1
Liczba postów: 2 |
|
agnieszkap32
|
MB
Post opublikowany 2008-10-23 22:30:29 Autor: Jacek1 kto wie ile serów zjada statystyczny Polak? Dane bardzo różne: od 3kg (Poradnik handlowca) - 7,5kg (Wiadomosci handlowe)- do 10kg (Businessman). To i tak dużo mniej, niż przeciętny Francuz który spożywa ich 18kg rocznie. Prawda pewnie leży posrodku ;) Ja jem zapewne ponadprzeciętnie :)))
|
lucynako
Liczba postów: 1437 |
Post opublikowany 2009-01-06 08:46:00 Halo Seromaniacy!
Już po świętach,sylwester też chyba już odespany,czas wracać... Widzę,że niektórzy(chyba"nowi")Seromaniacy nie próżnowali-galeria wzbogaciła się o nowe projekty,przybyło też sporo przepisów serowych...no,no niektóre smaaczneeee!-nie pozostaje nic tylko wypróbować je w swojej kuchni...chociaż z drugiej strony to teraz po świętach chyba nie za bardzo. Po wielkim obżarstwie i leniuchowaniu przydałoby się zadbać trochę "o to i tam to"...:))) U nas święta były białe,śniegu pod dostatkiem,okazja do przebywania na świeżym powietrzu jak najbardziej sprzyjająca i chociaż człowiek korzystał z tego,to jednak potem gdzie by się nie poszło do znajomych wszędzie pełne stoły...
|
mandaxa
Liczba postów: 1 |
Post opublikowany 2009-01-11 21:21:34 hej, jestem tu pierwszy raz. stronka mi sie spodobała. Będę tu zaglądać napewno, bo uwielbiam sery w każdej postaci. Ostatnio bardzo posmakował mi se topiony do smarowania Masdamer, jest po prostu rewelacyjny. Wstyd się przyznać, ale zjadam sam z kubeczka, bez pieczywa!
|
MB
|
olka20006
Liczba postów: 906 |