Forum

Mamy już 11884 zarejestrowanych użytkowników

Mamy 499 tematy na forum.
Ostatnio zarejestrował(a) się fwefwe
Przywitaj się z nią / nim!

Nowy wątek - załóż

Hochland Słucha / Warsztaty serowe

Autor Treść posta
Irmina

Liczba postów: 1

Post opublikowany 2010-03-10 21:30:28

Minęło już sporo czasu od spotkania z amatorami serów na "warsztatach serowych". Nadmiar obowiązków nie pozwolił mi wcześniej napisać. Jest mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w warsztatach. Było to okazją do tzw. "ruszenia się z miejsca", przeżycia czegoś nowego i atrakcyjnego oraz zwiedzenia chociaż fragmentu Wrocławia. Jechałam całą noc (mieszkam na Warmii) ale było warto. W siedzibie Instytutu Badania Opinii i Rynku Pentor czekał na nas serowy poczęstunek oraz pączki (akurat był "tłusty czwartek"). W formie zabawy, pytań i odpowiedzi - zastanawialiśmy się wspólnie jakie nowe produkty mogą powstać z różnych rodzajów sera. Ta zabawa w "produkcję potraw serowych" dała mi przykład jak mogę sama w swojej działalności (oprócz pracy na etacie wyrabiam i projektuję pamiątki z papieru) wykorzystać metodę tworzenia nowych wzorów (produktów). Poprzez dokładne opracowanie tematu: dokonanie podziału, powiązań, skojarzeń, selekcji. Na warsztatach poznałam sympatycznych ludzi z wieloma ciekawymi pomysłami. Przy okazji wymienialiśmy uwagi na temat serów oraz przepisów na domowe potrawy z wykorzystaniem sera.
Miło spędziłam ten czas. Cieszę się, że miałam okazję poznać przedstawicieli firmy Hochland i Grupy Pentor. Dziękuję za sympatyczne spotkanie.
Pozdrawiam - Elżbieta z Braniewa
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5332

Post opublikowany 2010-03-11 09:58:23

Autor: Irmina
Minęło już sporo czasu od spotkania z amatorami serów na "warsztatach serowych". Nadmiar obowiązków nie pozwolił mi wcześniej napisać. Jest mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w warsztatach. Było to okazją do tzw. "ruszenia się z miejsca", przeżycia czegoś nowego i atrakcyjnego oraz zwiedzenia chociaż fragmentu Wrocławia. Jechałam całą noc (mieszkam na Warmii) ale było warto. W siedzibie Instytutu Badania Opinii i Rynku Pentor czekał na nas serowy poczęstunek oraz pączki (akurat był "tłusty czwartek"). W formie zabawy, pytań i odpowiedzi - zastanawialiśmy się wspólnie jakie nowe produkty mogą powstać z różnych rodzajów sera. Ta zabawa w "produkcję potraw serowych" dała mi przykład jak mogę sama w swojej działalności (oprócz pracy na etacie wyrabiam i projektuję pamiątki z papieru) wykorzystać metodę tworzenia nowych wzorów (produktów). Poprzez dokładne opracowanie tematu: dokonanie podziału, powiązań, skojarzeń, selekcji. Na warsztatach poznałam sympatycznych ludzi z wieloma ciekawymi pomysłami. Przy okazji wymienialiśmy uwagi na temat serów oraz przepisów na domowe potrawy z wykorzystaniem sera.
Miło spędziłam ten czas. Cieszę się, że miałam okazję poznać przedstawicieli firmy Hochland i Grupy Pentor. Dziękuję za sympatyczne spotkanie.
Pozdrawiam - Elżbieta z Braniewa

Elżbietko w końcu się odezwałaś do nas aż się miło zrobiło i pełen podziw za tak długa przebyta drogę . Iza
Cytuj Zgłoś do moderacji
zombinka

Liczba postów: 398

Post opublikowany 2010-03-11 17:50:06

No witamy Elu! Extra, że się odezwałaś...pozdrawiam i ja:)
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2010-03-11 19:46:39

dobrze,że chociaż jedna nasza zgubiona owieczka się znalazła..
Cytuj Zgłoś do moderacji
zombinka

Liczba postów: 398

Post opublikowany 2010-03-11 20:40:40

oj tak tak Iza masz rację:)
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2010-04-19 12:48:44

PO WARSZTATACH POZOSTAŁY TYLKO WSPOMNIENIA I ZDJĘCIA....
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2010-04-26 18:26:56

????????????
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2010-07-07 17:11:36

ciekawe czy druga wersja warsztatów się obdędzie ,czy firma ma coś takiego w planach?
Cytuj Zgłoś do moderacji
pannaszewielewicz

Liczba postów: 2

Post opublikowany 2010-07-14 22:48:47

noo ja też popieram Serowe Warsztaty !! ♪  ♫
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2010-07-15 10:38:41

Autor: pannaszewielewicz
noo ja też popieram Serowe Warsztaty !! ♪  ♫

był to na prawde mile spędzony czas,teraz pozostały wspomnienia ...

Cytuj Zgłoś do moderacji
iwana222

Liczba postów: 36

Post opublikowany 2010-08-27 00:28:06

a czy takie jeszcze będą
Cytuj Zgłoś do moderacji
Edycja

Liczba postów: 168

Post opublikowany 2010-09-02 19:32:12

ja chce kolejne warsztaty!!!
Cytuj Zgłoś do moderacji
Odpowiedz