Hochland Słucha / Warsztaty serowe
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Irmina
Liczba postów: 1 |
Post opublikowany 2010-03-10 21:30:28 Minęło już sporo czasu od spotkania z amatorami serów na "warsztatach serowych". Nadmiar obowiązków nie pozwolił mi wcześniej napisać. Jest mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w warsztatach. Było to okazją do tzw. "ruszenia się z miejsca", przeżycia czegoś nowego i atrakcyjnego oraz zwiedzenia chociaż fragmentu Wrocławia. Jechałam całą noc (mieszkam na Warmii) ale było warto. W siedzibie Instytutu Badania Opinii i Rynku Pentor czekał na nas serowy poczęstunek oraz pączki (akurat był "tłusty czwartek"). W formie zabawy, pytań i odpowiedzi - zastanawialiśmy się wspólnie jakie nowe produkty mogą powstać z różnych rodzajów sera. Ta zabawa w "produkcję potraw serowych" dała mi przykład jak mogę sama w swojej działalności (oprócz pracy na etacie wyrabiam i projektuję pamiątki z papieru) wykorzystać metodę tworzenia nowych wzorów (produktów). Poprzez dokładne opracowanie tematu: dokonanie podziału, powiązań, skojarzeń, selekcji. Na warsztatach poznałam sympatycznych ludzi z wieloma ciekawymi pomysłami. Przy okazji wymienialiśmy uwagi na temat serów oraz przepisów na domowe potrawy z wykorzystaniem sera.
Miło spędziłam ten czas. Cieszę się, że miałam okazję poznać przedstawicieli firmy Hochland i Grupy Pentor. Dziękuję za sympatyczne spotkanie. Pozdrawiam - Elżbieta z Braniewa
|
slonce
Liczba postów: 5332 |
Post opublikowany 2010-03-11 09:58:23 Autor: Irmina Minęło już sporo czasu od spotkania z amatorami serów na "warsztatach serowych". Nadmiar obowiązków nie pozwolił mi wcześniej napisać. Jest mi bardzo miło, że mogłam uczestniczyć w warsztatach. Było to okazją do tzw. "ruszenia się z miejsca", przeżycia czegoś nowego i atrakcyjnego oraz zwiedzenia chociaż fragmentu Wrocławia. Jechałam całą noc (mieszkam na Warmii) ale było warto. W siedzibie Instytutu Badania Opinii i Rynku Pentor czekał na nas serowy poczęstunek oraz pączki (akurat był "tłusty czwartek"). W formie zabawy, pytań i odpowiedzi - zastanawialiśmy się wspólnie jakie nowe produkty mogą powstać z różnych rodzajów sera. Ta zabawa w "produkcję potraw serowych" dała mi przykład jak mogę sama w swojej działalności (oprócz pracy na etacie wyrabiam i projektuję pamiątki z papieru) wykorzystać metodę tworzenia nowych wzorów (produktów). Poprzez dokładne opracowanie tematu: dokonanie podziału, powiązań, skojarzeń, selekcji. Na warsztatach poznałam sympatycznych ludzi z wieloma ciekawymi pomysłami. Przy okazji wymienialiśmy uwagi na temat serów oraz przepisów na domowe potrawy z wykorzystaniem sera. Miło spędziłam ten czas. Cieszę się, że miałam okazję poznać przedstawicieli firmy Hochland i Grupy Pentor. Dziękuję za sympatyczne spotkanie. Pozdrawiam - Elżbieta z Braniewa Elżbietko w końcu się odezwałaś do nas aż się miło zrobiło i pełen podziw za tak długa przebyta drogę . Iza
|
zombinka
Liczba postów: 398 |
|
slonce
|
zombinka
Liczba postów: 398 |
|
slonce