Forum

Mamy już 11992 zarejestrowanych użytkowników

Mamy 500 tematy na forum.
Ostatnio zarejestrował(a) się Apozjopeza
Przywitaj się z nią / nim!

Nowy wątek - załóż

Seromania / SEROWE WARSZTATY

Autor Treść posta
Jacek

Liczba postów: 277

Post opublikowany 2009-12-21 12:06:12

Zapraszam do ciekawej lektury - > http://www.seromaniacy.pl/narodowe-tworzenie-sera/serowe-warsztaty.html
Czekamy także na Wasze opinie i komentarze.
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Liczba postów: 3376

Post opublikowany 2009-12-21 12:30:05

ooo... proszę! postarali się hihi! bardzo fajny pomysł? na czym mają polegać te warsztaty? czy cały czas będzie tu na forum moderator, który będzie włączał się do dyskusjii? czy będzie można "podpowiedzieć" jakie zmiany można by wprowadzić na seromanię?
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5340

Post opublikowany 2009-12-21 20:59:08

To także pierwsza okazja do spotkanie się Seromaniaków w miłej atmosferze i jeszcze lepszego wzajemnego poznania się .
z tego skorzystaja najlbliżej mieszkajacy miejsca spotkania Seromaniacy. .
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:25:28

Autor: slonce
To także pierwsza okazja do spotkanie się Seromaniaków w miłej atmosferze i jeszcze lepszego wzajemnego poznania się .

ciekawe na czym będą polegać te warsztaty , no i kiedy się zaczną? czy to przez neta? czy planują spotkanie w realu?
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-21 21:28:04

Autor: AnUcHnA17

ciekawe na czym będą polegać te warsztaty , no i kiedy się zaczną? czy to przez neta? czy planują spotkanie w realu?

NA TO WYCHODZI ZĘ W REALU JA NAPEWNO NIE BEE SPECJALNIE JECHAC DO WARSZAWY TE 400- 500- KM. GDYBY BYŁO BLIŻEJ TO CO INNEGO .
A TAK WAZNIEJSZA JEST RODZINA I DZIECI. NIEMIAŁABYM ICH Z KIM NAWET ZOSTAC MĄŻ PRZECIEŻ PRACUJE.A DZIECI DO SZKOŁY CHODZA .
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:37:25

super pomysł z tymi warsztatami! ale kurczę trochę będzie problem jeśli chodzi o spotkanie w realu. trudno będzie zorganizować takie przedsięwzięcie! ale możę jakaś super niespodzianka nas czeka na forum ;-))) kto wie!
Cytuj Zgłoś do moderacji
Casanova

Liczba postów: 310

Post opublikowany 2009-12-21 21:39:26

może wprowadzą wideo rozmowy hhmmm..... a jeśli chodzi o spotkanie w realu to na pewno wiele osób nie będzie
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-21 21:40:17

super pomysł z tymi warsztatami! ale kurczę trochę będzie problem jeśli chodzi o spotkanie w realu. trudno będzie zorganizować takie przedsięwzięcie! ale możę jakaś super niespodzianka nas czeka na forum ;-))) kto wie!

WATPIE RACZEJ CHCĄ ZROBIC JAKIS ZJAZD SEROMANIAKÓW TYLKO TAK JAK PISAŁAM POJAWIĄ SIE NA NIM OSOBY MIESZKAJĄCE NAJBLIŻEJ MIEJSCA SPOTKANIA LUB TAKIE KTÓRE MAJĄ DUZO WOLNEGO CZASU DO DYSPOZYCJI .
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:40:33

może to będzie tak że będą ogłaszać o której godzinie bęzie warsztat i na forum będziemy się spotykać
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:41:18

WATPIE RACZEJ CHCĄ ZROBIC JAKIS ZJAZD SEROMANIAKÓW TYLKO TAK JAK PISAŁAM POJAWIĄ SIE NA NIM OSOBY MIESZKAJĄCE NAJBLIŻEJ MIEJSCA SPOTKANIA LUB TAKIE KTÓRE MAJĄ DUZO WOLNEGO CZASU DO DYSPOZYCJI .

to chyb anikogo nie bedzie
Cytuj Zgłoś do moderacji
Casanova

Liczba postów: 310

Post opublikowany 2009-12-21 21:42:53

załóżmy że spotkanie odbędzie sie w Warszawie i co?? kto jest z tamtych stron ? ja odpadam bo mam za daleko a na takie poświęcenie nie mam czasu więc...
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-21 21:43:01

JAK ZROBIA TO W WARSZAWIE DLA MNIE TO NAPEWNO NIE JEST MOGLI BY COS INNEGO WYMYŚLEC
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-21 21:44:59

Autor: Casanova
załóżmy że spotkanie odbędzie sie w Warszawie i co?? kto jest z tamtych stron ? ja odpadam bo mam za daleko a na takie poświęcenie nie mam czasu więc...

JA TEZ GDZIE DOLNY ŚLĄSK A GDZIE WARSZAWA
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:45:59

kurczę z wielkim żalem powie że ja też mam daleko... a zresztą kto by przyjechał?
załużmy że wszyscy seromaniacy przyjadą i co ? pisze tu 5 osób! w piątkę się spotkamy?
reszta się nie udziela to tym bardziej nie przyjedzie!
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-21 21:49:01

kurczę z wielkim żalem powie że ja też mam daleko... a zresztą kto by przyjechał?
załużmy że wszyscy seromaniacy przyjadą i co ? pisze tu 5 osób! w piątkę się spotkamy?

ZAZWYCZAJ JEST TAK ŻE KTO SIE NIE UDZIELA JEST PIERWSZY NA TAKIE SPOTKANIA
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-21 21:51:32

ZAZWYCZAJ JEST TAK ŻE KTO SIE NIE UDZIELA JEST PIERWSZY NA TAKIE SPOTKANIA

no to ja bym chciała to widzieć!!!

niech jadą, i ich przekonają że maja tu obowiązkowo pisać. lenie jedne ;-D
Cytuj Zgłoś do moderacji
Jacek

Post opublikowany 2009-12-22 12:47:30

Witam

Ponieważ jak widzimy, jest spore zainteresowanie tematem, dodaliśmy kolejnego newsa na stronie:
http://www.seromaniacy.pl/narodowe-tworzenie-sera/serowe-warsztaty.html
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Post opublikowany 2009-12-22 13:10:34

Autor: Jacek
Witam

Ponieważ jak widzimy, jest spore zainteresowanie tematem, dodaliśmy kolejnego newsa na stronie:
http://www.seromaniacy.pl/narodowe-tworzenie-sera/serowe-warsztaty.html

JA DO WROCŁAWIA Z MIŁĄ CHĘCIA CZEKAM NA ZAPROSZENIE HA HA A PAN JACEK BEDZIE?????????
Cytuj Zgłoś do moderacji
AnUcHnA17

Post opublikowany 2009-12-22 14:22:38

Panie Jacku czy można zabrać osobę towarzyszącą??

mnie pasuje Poznań! Czy zwroty kosztów obejmują także przyjazd własnym transportem? mianowicie autem?
czy warsztaty będą płatne?
a co będzie jeśli tylko ja z Poznania będę lub z okolic? warsztaty bedą tylko dla mnie ;-))) haha!
co o znacza "wynagrodzenie" o którym pan wspomniał?
proszę o odpowiedz
Cytuj Zgłoś do moderacji
Jacek

Post opublikowany 2009-12-22 15:16:37

Zgodnie z treścią dzisiejszego newsa, na tym etapie proszę o cierpliwość, zależy nam na tym, by poznać Wasze preferencje dotyczące miejsca warsztatów. Więcej szczegółów przekażemy początkiem przyszłego roku.
Cytuj Zgłoś do moderacji
Odpowiedz