Seromania / SEROWE WARSZTATY
| Autor | Treść posta |
|---|---|
Jacek
Liczba postów: 277 |
|
AnUcHnA17
Liczba postów: 3376 |
|
slonce
Liczba postów: 5340 |
|
AnUcHnA17
Post opublikowany 2009-12-21 21:25:28 Autor: slonce To także pierwsza okazja do spotkanie się Seromaniaków w miłej atmosferze i jeszcze lepszego wzajemnego poznania się . z tego skorzystaja najlbliżej mieszkajacy miejsca spotkania Seromaniacy. . ciekawe na czym będą polegać te warsztaty , no i kiedy się zaczną? czy to przez neta? czy planują spotkanie w realu?
|
slonce
Post opublikowany 2009-12-21 21:28:04 Autor: AnUcHnA17 Autor: slonce To także pierwsza okazja do spotkanie się Seromaniaków w miłej atmosferze i jeszcze lepszego wzajemnego poznania się . z tego skorzystaja najlbliżej mieszkajacy miejsca spotkania Seromaniacy. . ciekawe na czym będą polegać te warsztaty , no i kiedy się zaczną? czy to przez neta? czy planują spotkanie w realu? NA TO WYCHODZI ZĘ W REALU JA NAPEWNO NIE BEE SPECJALNIE JECHAC DO WARSZAWY TE 400- 500- KM. GDYBY BYŁO BLIŻEJ TO CO INNEGO . A TAK WAZNIEJSZA JEST RODZINA I DZIECI. NIEMIAŁABYM ICH Z KIM NAWET ZOSTAC MĄŻ PRZECIEŻ PRACUJE.A DZIECI DO SZKOŁY CHODZA .
|
AnUcHnA17
|
Casanova
Liczba postów: 310 |
|
slonce
Post opublikowany 2009-12-21 21:40:17 Autor: AnUcHnA17 super pomysł z tymi warsztatami! ale kurczę trochę będzie problem jeśli chodzi o spotkanie w realu. trudno będzie zorganizować takie przedsięwzięcie! ale możę jakaś super niespodzianka nas czeka na forum ;-))) kto wie! WATPIE RACZEJ CHCĄ ZROBIC JAKIS ZJAZD SEROMANIAKÓW TYLKO TAK JAK PISAŁAM POJAWIĄ SIE NA NIM OSOBY MIESZKAJĄCE NAJBLIŻEJ MIEJSCA SPOTKANIA LUB TAKIE KTÓRE MAJĄ DUZO WOLNEGO CZASU DO DYSPOZYCJI .
|
AnUcHnA17
|
AnUcHnA17
Post opublikowany 2009-12-21 21:41:18 Autor: slonce Autor: AnUcHnA17 super pomysł z tymi warsztatami! ale kurczę trochę będzie problem jeśli chodzi o spotkanie w realu. trudno będzie zorganizować takie przedsięwzięcie! ale możę jakaś super niespodzianka nas czeka na forum ;-))) kto wie! WATPIE RACZEJ CHCĄ ZROBIC JAKIS ZJAZD SEROMANIAKÓW TYLKO TAK JAK PISAŁAM POJAWIĄ SIE NA NIM OSOBY MIESZKAJĄCE NAJBLIŻEJ MIEJSCA SPOTKANIA LUB TAKIE KTÓRE MAJĄ DUZO WOLNEGO CZASU DO DYSPOZYCJI . to chyb anikogo nie bedzie
|
Casanova
Liczba postów: 310 |
|
slonce
|
slonce
|
AnUcHnA17
|
slonce
Post opublikowany 2009-12-21 21:49:01 Autor: AnUcHnA17 kurczę z wielkim żalem powie że ja też mam daleko... a zresztą kto by przyjechał? załużmy że wszyscy seromaniacy przyjadą i co ? pisze tu 5 osób! w piątkę się spotkamy? reszta się nie udziela to tym bardziej nie przyjedzie! ZAZWYCZAJ JEST TAK ŻE KTO SIE NIE UDZIELA JEST PIERWSZY NA TAKIE SPOTKANIA
|
AnUcHnA17
Post opublikowany 2009-12-21 21:51:32 Autor: slonce Autor: AnUcHnA17 kurczę z wielkim żalem powie że ja też mam daleko... a zresztą kto by przyjechał? załużmy że wszyscy seromaniacy przyjadą i co ? pisze tu 5 osób! w piątkę się spotkamy? reszta się nie udziela to tym bardziej nie przyjedzie! ZAZWYCZAJ JEST TAK ŻE KTO SIE NIE UDZIELA JEST PIERWSZY NA TAKIE SPOTKANIA no to ja bym chciała to widzieć!!! niech jadą, i ich przekonają że maja tu obowiązkowo pisać. lenie jedne ;-D
|
Jacek
|
slonce
Post opublikowany 2009-12-22 13:10:34 Autor: Jacek Witam Ponieważ jak widzimy, jest spore zainteresowanie tematem, dodaliśmy kolejnego newsa na stronie: http://www.seromaniacy.pl/narodowe-tworzenie-sera/serowe-warsztaty.html JA DO WROCŁAWIA Z MIŁĄ CHĘCIA CZEKAM NA ZAPROSZENIE HA HA A PAN JACEK BEDZIE?????????
|
AnUcHnA17
Post opublikowany 2009-12-22 14:22:38 Panie Jacku czy można zabrać osobę towarzyszącą??
mnie pasuje Poznań! Czy zwroty kosztów obejmują także przyjazd własnym transportem? mianowicie autem? czy warsztaty będą płatne? a co będzie jeśli tylko ja z Poznania będę lub z okolic? warsztaty bedą tylko dla mnie ;-))) haha! co o znacza "wynagrodzenie" o którym pan wspomniał? proszę o odpowiedz
|
Jacek