Forum

Mamy już 11992 zarejestrowanych użytkowników

Mamy 500 tematy na forum.
Ostatnio zarejestrował(a) się Apozjopeza
Przywitaj się z nią / nim!

Nowy wątek - załóż

Hochland Słucha / Coś nowego - coś fajnego

Autor Treść posta
roamer

Liczba postów: 44

Post opublikowany 2010-11-06 20:14:18

Autor: lucynako
Autor: jo65jo
ooo! nie spotkałam...a czuć na prawdę smak sera?
oczywiście,że tak ...dodatkowo w całej kuchni pachnie serem :)

fajan sprawa taki popcorn bez brudzenia naczyn, szybko i czysto, ja widziałąm z solą ale z serem się jeszce nie spotkałam

Cytuj Zgłoś do moderacji
pirs

Liczba postów: 16

Post opublikowany 2010-11-06 23:03:51

Popcorn z serem pyszna rzecz
Cytuj Zgłoś do moderacji
jo65jo

Liczba postów: 9519

Post opublikowany 2010-11-07 00:01:37

Autor: pirs

dzis bylam na zakupach...co sobotni maraton po wielu sklepach i...nie spotkałam takiego popcornu:(

może od niedawna takowy jest i jeszcze nie zawitał do odwiedzanych przeze mnie marketów? :)

Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Liczba postów: 1442

Post opublikowany 2010-11-07 13:50:19

Autor: roamer
ooo! nie spotkałam...a czuć na prawdę smak sera?
oczywiście,że tak ...dodatkowo w całej kuchni pachnie serem :)

fajan sprawa taki popcorn bez brudzenia naczyn, szybko i czysto, ja widziałąm z solą ale z serem się jeszce nie spotkałam

...a z masłem ?...też smaczny :)

Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Post opublikowany 2010-11-07 13:53:53

dzis bylam na zakupach...co sobotni maraton po wielu sklepach i...nie spotkałam takiego popcornu:(

może od niedawna takowy jest i jeszcze nie zawitał do odwiedzanych przeze mnie marketów? :)

popcorn z serem kupiłam w jednym z osiedlowymch sklepów sieci Lewiatan,nie w żadnym wielikim hipermakrecie...czasami  tych mniejszych sklepach jest wiele ciekawszych rzeczy niż w hipermarketach gdzie głownie stawiaja na ilość i trudno w tej masie towarow czasmi znaleźć to czego szukamy

Cytuj Zgłoś do moderacji
roamer

Liczba postów: 44

Post opublikowany 2010-11-07 19:35:41

popcorn z serem kupiłam w jednym z osiedlowymch sklepów sieci Lewiatan,nie w żadnym wielikim hipermakrecie...czasami  tych mniejszych sklepach jest wiele ciekawszych rzeczy niż w hipermarketach gdzie głownie stawiaja na ilość i trudno w tej masie towarow czasmi znaleźć to czego szukamy

wiem, że w niedronce są 2 rodzaje ale w tym momencie nie pamietam jakie:(

Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Post opublikowany 2011-10-20 08:39:07

Witamy na naszej stronieNOWEGO  SEROWEGO  SZEFA  KUCHNI!!! :)
Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Post opublikowany 2012-01-08 17:40:34

Dopiero niedawno,tuż przed świętami udało mi się kupic  serek topiony ze szczypiorekiem i cebulą w opakowaniu swojego autorstwa ( ten bloczek)...miłe uczucie :)))
Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5340

Post opublikowany 2012-01-08 17:59:51

Dopiero niedawno,tuż przed świętami udało mi się kupic  serek topiony ze szczypiorekiem i cebulą w opakowaniu swojego autorstwa ( ten bloczek)...miłe uczucie :)))

no to ja miałam go wczesniej, teraz czekam na trójkąciki w opakowaniu na Euro 2012

Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Post opublikowany 2012-02-01 20:46:25

Autor: slonce
 no to ja miałam go wczesniej, teraz czekam na trójkąciki w opakowaniu na Euro 2012

...a ja już mam serki w  BIAŁO - CZERWONYM  opakowaniu czyli : śmietankowe i paprykowe trójkąciki  ...a Wy ???

Cytuj Zgłoś do moderacji
lucynako

Post opublikowany 2012-02-02 10:51:11

...a ja już mam serki w  BIAŁO - CZERWONYM  opakowaniu czyli : śmietankowe i paprykowe trójkąciki  ...a Wy ???

...upsss... wkradł się mały błąd,bo dziś jem te serki na śniadanie i 4 są śmietankowe,a 4  z nich  są pomidorowe a nie paprykowe,jak pisałam wcześniej :)

Cytuj Zgłoś do moderacji
slonce

Liczba postów: 5340

Post opublikowany 2012-02-02 10:52:31

o to super teraz ja będę na nie polować

Cytuj Zgłoś do moderacji
Odpowiedz