Hochland Słucha / Coś nowego - coś fajnego
| Autor | Treść posta |
|---|---|
roamer
Liczba postów: 44 |
|
pirs
Liczba postów: 16 |
|
jo65jo
Liczba postów: 9519 |
|
lucynako
Liczba postów: 1442 |
Post opublikowany 2010-11-07 13:50:19 Autor: roamer Autor: lucynako Autor: jo65jo ooo! nie spotkałam...a czuć na prawdę smak sera? oczywiście,że tak ...dodatkowo w całej kuchni pachnie serem :) fajan sprawa taki popcorn bez brudzenia naczyn, szybko i czysto, ja widziałąm z solą ale z serem się jeszce nie spotkałam ...a z masłem ?...też smaczny :)
|
lucynako
Post opublikowany 2010-11-07 13:53:53 Autor: jo65jo Autor: pirs Popcorn z serem pyszna rzecz dzis bylam na zakupach...co sobotni maraton po wielu sklepach i...nie spotkałam takiego popcornu:( może od niedawna takowy jest i jeszcze nie zawitał do odwiedzanych przeze mnie marketów? :) popcorn z serem kupiłam w jednym z osiedlowymch sklepów sieci Lewiatan,nie w żadnym wielikim hipermakrecie...czasami tych mniejszych sklepach jest wiele ciekawszych rzeczy niż w hipermarketach gdzie głownie stawiaja na ilość i trudno w tej masie towarow czasmi znaleźć to czego szukamy
|
roamer
Liczba postów: 44 |
Post opublikowany 2010-11-07 19:35:41 Autor: lucynako Autor: jo65jo Autor: pirs Popcorn z serem pyszna rzecz dzis bylam na zakupach...co sobotni maraton po wielu sklepach i...nie spotkałam takiego popcornu:( może od niedawna takowy jest i jeszcze nie zawitał do odwiedzanych przeze mnie marketów? :) popcorn z serem kupiłam w jednym z osiedlowymch sklepów sieci Lewiatan,nie w żadnym wielikim hipermakrecie...czasami tych mniejszych sklepach jest wiele ciekawszych rzeczy niż w hipermarketach gdzie głownie stawiaja na ilość i trudno w tej masie towarow czasmi znaleźć to czego szukamy
|
lucynako
|
lucynako
|
slonce
Liczba postów: 5340 |
|
lucynako
Post opublikowany 2012-02-01 20:46:25 Autor: slonce Autor: lucynako Dopiero niedawno,tuż przed świętami udało mi się kupic serek topiony ze szczypiorekiem i cebulą w opakowaniu swojego autorstwa ( ten bloczek)...miłe uczucie :))) no to ja miałam go wczesniej, teraz czekam na trójkąciki w opakowaniu na Euro 2012 ...a ja już mam serki w BIAŁO - CZERWONYM opakowaniu czyli : śmietankowe i paprykowe trójkąciki ...a Wy ???
|
lucynako
Post opublikowany 2012-02-02 10:51:11 Autor: lucynako Autor: slonce Autor: lucynako Dopiero niedawno,tuż przed świętami udało mi się kupic serek topiony ze szczypiorekiem i cebulą w opakowaniu swojego autorstwa ( ten bloczek)...miłe uczucie :))) no to ja miałam go wczesniej, teraz czekam na trójkąciki w opakowaniu na Euro 2012 ...a ja już mam serki w BIAŁO - CZERWONYM opakowaniu czyli : śmietankowe i paprykowe trójkąciki ...a Wy ??? ...upsss... wkradł się mały błąd,bo dziś jem te serki na śniadanie i 4 są śmietankowe,a 4 z nich są pomidorowe a nie paprykowe,jak pisałam wcześniej :)
|
slonce
Liczba postów: 5340 |
Post opublikowany 2012-02-02 10:52:31 Autor: lucynako Autor: slonce Autor: lucynako Dopiero niedawno,tuż przed świętami udało mi się kupic serek topiony ze szczypiorekiem i cebulą w opakowaniu swojego autorstwa ( ten bloczek)...miłe uczucie :))) no to ja miałam go wczesniej, teraz czekam na trójkąciki w opakowaniu na Euro 2012 ...a ja już mam serki w BIAŁO - CZERWONYM opakowaniu czyli : śmietankowe i paprykowe trójkąciki ...a Wy ??? o to super teraz ja będę na nie polować
|