Hochland Słucha / Coś nowego - coś fajnego
| Autor | Treść posta |
|---|---|
MB
Liczba postów: 972 |
Post opublikowany 2008-09-21 16:18:30 Serki topione inaczej.
Staram się nie używać majonezu i wymyśliłam, że gdyby serki topione zaczęto również produkować w tubkach (Serotubkach??? :))) ) byłoby to alternatywne rozwiązanie dla majonezu. Przyznaję - pomysł trochę podpatrzony, ale dlaczego nie? Jest w takiej postaci mleko, czekolada, pasty rybne. Teraz czas na ser!!!
|
agnieszkap32
Liczba postów: 280 |
Post opublikowany 2008-09-22 21:05:12 Ty - sero-tubki, a ja serowe kulki:)
Podobno jedyny idealny kształt,to kształt kuli:))) Pudełeczko w serkami w kształcie kulek. I podobnie biały ser o różnych smakach, np ser z papryką, kolorowym pieprzem, szczypiorkiem, salami w kształcie kuleczek w przeźroczystym opakowaniu. Albo kulki w otoczce:) Aż się uśmiecham na taką wizję:)))
|
MB
|
batik74
Liczba postów: 349 |
|
agnieszkap32
|
MB
|
batik74
|
MB
|
MB
|
MB
|
agnieszkap32
|
batik74
|
MB
|
MB
|
agnieszkap32
Post opublikowany 2008-11-04 19:12:10 Może zabawne opakowania dla serków w plasterkach. Ostatnio córka wymusiła, by kupić jej żółty ser w plasterkach z prosiaczkiem na opakowaniu. Niby tylko opakowanie, ale teraz to jej ulubiony serek :) I drugi pomysł: klub.
Różne opcje- punkty za kody kreskowe rożnych serków. Punkty można wymieniać na upominki. Gazetka dla seromaniaków. Może być on-line. A może jakiś zjazd- z grą terenową i wielkim serowym poczęstunkiem:))
|
MB
Post opublikowany 2008-11-04 20:12:13 Stanowczo, opakowanie to ważna rzecz. Chyba nad takim, które się dobrze sprzeda musi pracować sztab ludzi. Jednak za którymś razem opakowanie się opatrzy i jak wiadomo - liczy się zawartość. Dlatego spodobał mi się pomysł z konkursem na opakowanie. Już się nie mogę doczekać, kiedy pierwszy projekt zostanie zrealizowany i pojawi się w sklepach. Na pewno zostawię sobie jedno na pamiątkę, jako miłe wspomnienie po Seromanii :)))
|
MB
Post opublikowany 2008-11-16 18:40:06 Chciałabym, aby po skończonej promocji na projekt opakowania producent pomyślał o ich umieszczeniu w jednym miejscu, np. w postaci miniatur na jednej stronie, albo można by wydrukować naklejki z naprawdę ciekawymi projektami. Po prostu obecna możliwość oglądania projektów nie jest ciekawa moim zdaniem - zabiera za dużo czasu, a tak w ogóle zazwyczaj mogę dotrzeć co najwyżej do kilkunastu ostatnich projektów, one wszystkie od dawna mi się nie chcą ładować :(
|
Terenia
Liczba postów: 202 |
|
Terenia
Liczba postów: 202 |
|
olka20006
Liczba postów: 906 |